Laden...

Velgen

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 79

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motor velgen

Op zoek naar nieuwe motor velgen? Zoek niet verder. Motor velgen zijn de tussenpersoon tussen de weg en het rijwielgedeelte van de motor. Ook kun je de algehele rijervaring verbeteren door andere velgen te kopen. Beter gezegd, een verbeterde feedback. Niet alleen is het een goede keuze voor gewichtsreductie, maar ook voor strakkere lijnen. Simpelweg omdat bijvoorbeeld een Marchesini motorvelg relatief stijver is. Wij hebben een ruim assortiment aan motor velgen. Desondanks hebben wij onze kwaliteitschecks niet laten vallen. In ons aanbod tref je talloze soorten velgen. Niet alleen in verschillende kleuren, maar ook materialen. Allen passend op diverse soorten motoren. In alle gevallen geselecteerd door ons vakkundig personeel met een oog voor kwaliteit. Niet alleen als je een originele velgen zoekt, maar ook als je een stijvere en lichtere velg wilt. Bij Goedhart motoren bestel jij gemakkelijk online wat je zoekt.

Wat motorvelgen betreft is dat ook weer een hele wetenschap op zichzelf. Je hebt natuurlijk de standaard aluminium motorvelgen. Doorgaans leverbaar in diverse kleuren. Afhankelijk van welk kleurenschema je bezit. Dit zijn in de meeste gevallen massaproductie producten die prima volstaan. In het geval  dat je daarentegen meer sportiviteit verlangt kom je al snel op andere velgen uit. Niet alleen zijn deze dan vaak lichter, maar ook stijver. Dit ten gunste van diverse eigenschappen behorende bij het rijgedrag van de motorfiets.

Vele diverse soorten motor velgen verkrijgbaar voor vele soorten motoren en rijders. Geselecteerd door gespecialiseerd personeel met een oog voor kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden kunt zijn met de spullen die wij leveren. Om deze reden toetsen wij ons assortiment op diverse factoren.

Velgen voor je motor

Bij Goedhart motoren te Bodegraven tref je een groot en met zorg samengestelde assortiment. Niet alleen veel soorten motor velgen, maar ook voor veel verschillende motoren. Gebruik onze speciaal ontwikkelde ‘Mijn motor’ part-finder. Selecteer jouw merk en type. Selecteer het bouwjaar en vervolgens klik je op ‘zoeken’. Zo heb jij gemakkelijk en snel een selectie van alle velgen die passen op jouw motor.

Alle merken handvatten

Wij kunnen jou gewoon helpen met het leveren van een originele motor velg. Dit voor vrijwel alle merken die er zijn. Indien je een lichter alternatief zou wensen voor jouw specifieke wensen heeft Goedhart motoren een grote selectie ter beschikking. Bovendien worden deze aan een strengere kwaliteitscheck onderworpen dan de originele velgen. Zo weet jij zeker dat je een goed product in huis haalt.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de gemakkelijke part-finder, waardoor je absoluut zeker weet dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Niet alleen snelle levertijd, maar ook 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar.