Laden...

Verlagingsset

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Producten 1-24 van 453

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

De mensen schijnen steeds langer te worden, maar dat neemt niet weg dat wij bij Goedhart Motoren regelmatig klanten ontmoeten die niet aan dat beeld voldoen en ons om advies vragen voor het verlagen van hun motor. Mannen zowel als vrouwen. Ze zijn bij ons aan het juiste adres.

Er is in principe nooit één manier om je motor te verlagen. Zo kun je kiezen voor een lager, dunner zadel, kortere veren, een gewijzigde ophanging van de vering, een ingekorte voorvork of een combinatie van deze ingrepen.

Een motor verlagen is letterlijk en figuurlijk maatwerk en daarom adviseren wij onze klanten vaak een gesprek met onze monteurs die dit varkentje vaker hebben gewassen. U bent dan verzekerd van een op ervaring gebaseerd advies en het behoud van een goede, verantwoorde wegligging.

In ons overzicht vindt u meerdere mogelijkheden om de motor professioneel te verlagen, maar schroom bij twijfel niet ons te raadplegen, daar zijn wij voor.

En wat we hierboven schrijven over verlagen, geldt natuurlijk ook voor het verhogen van uw motor, want ook die vraag wordt door de medewerkers van Goedhart Motoren passend beantwoord.