Motoren

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 593

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 593

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een nieuwe motor kopen doe je bij Goedhart Motoren. Waarom? We hebben het grootste aanbod nieuwe motoren van de Benelux als dealer van maar liefst 12 motormerken. Dat is uniek in heel Europa! Daarnaast staan er in onze grote showroom altijd zeker 400 motoren op voorraad en word je geholpen door een deskundig verkoopteam. Bekijk ons aanbod online en kom langs!

Merkaanbod bij Goedhart Motoren

Bij Goedhart Motoren vind je een verzameling van de beste motormerken. Zo zijn wij al sinds de oprichting in 1 januari 1989 dealer van Kawasaki motoren, welke al snel gevolgd werd door...

Over de afgelopen 30 jaar zijn wij verder uitgegroeid tot niet alleen de grootste dealer van Nederland maar ook die van de Benelux. Ook nu staat de groei niet stil terwijl we doorgroeien tot de grootste van Europa, met bijvoorbeeld ons nieuwste motormerk Moto Guzzi. Een welbekend merk uit de Piaggio groep naast Aprilia, Vespa en uiteraard Piaggio zelf.

Dankzij ons brede merkaanbod, kennis en ervaring kunnen wij dan ook iedere motorliefhebber van dienst zijn. Om dit te bewerkstelligen hebben wij niet alleen de grootste merken zoals Suzuki motoren, maar ook merken zoals Husqvarna motorfietsen. Of jij nou op zoek bent naar het klassieke geluid en design van een Triumph motorfiets of juist de offroad wereld wilt verkennen op een KTM motor, wij helpen je bij het vinden van de motor die bij je past. 

OEM-partsfinder

Om jou nog beter te ondersteunen ongeacht de keuze van je motormerk bieden wij voor nagenoeg ons hele motormerk assortiment de OEM-partsfinder. Via deze partsfinder vind je ieder onderdeel voor onze motoren van de kleinste schroefjes tot aan complete frames. Op deze manier helpen wij je bij het eigen onderhoud aan de motorfiets en heb je toegang tot alles wat je maar nodig kan hebben.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken