Laden...
Motoren

Motoren

Producten 1-24 van 522

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motoren

Eindelijk, de kogel is door de kerk: je gaat een motor kopen. Je gedroomde passie krijgt eindelijk gestalte. Aangestoken door een vader, oom, broer, vriend of vriendin heeft het motorvirus je te pakken genomen en wij kunnen je verzekeren: het is een onschuldig virus waaraan je veel plezier gaat beleven. Rest nog de vraag: “Wat gaat het worden? Een nieuwe of een gebruikte? En welke type?” Een belangrijke stap heb je al gezet met het bezoeken van de website van Goedhart Motoren. De grootste en best gesorteerde motorzaak van Nederland.

Vooral wanneer je voor de aanschaf van je eerste motorfiets staat dringen zich allerlei vragen op. Het aanbod is groot en de keus is overweldigend. Maar wat is nu een geschikte motor voor jou? En moet je hem nieuw of gebruikt kopen? Vragen waarop deze pagina’s wat suggesties kunnen aanreiken, maar de uiteindelijke keuze maak je meestal toch zelf, ingegeven door je gevoel, smaak of advies van een al dan niet ervaren motorvriend.

Om te beginnen kun je motorfietsen opdelen naar gebruik of uiterlijk. Zo onderscheiden we cutombikes of cruisers, toermotoren, naked bikes, sportmotoren, offroad en allroad motoren en motorfietsen of scooters die vooral geschikt zijn voor woon-werk verkeer. De keuze voor een bepaald type heb je meestal vooraf al gemaakt en dat maakt de keuze al iets eenvoudiger. Bij het de items over de diverse merken, verderop deze pagina’s zullen we iets dieper ingaan op de uitvoering van de hier voor genoemde categorieën.

Nieuwe motor kopen

Uiteindelijk wil iedereen het liefst een nieuwe motor. Er is geen voorgeschiedenis en je profiteert van de optimale fabrieksgarantie. Jij en niemand anders is de eerste eigenaar en je hoeft je niet af te vragen of alles goed werkt, want alles in nieuw. Op het internet heb je je favoriete fiets al uitgebreid bestudeerd, de eerste tests gelezen en de showroom bezocht. Je neemt plaats in het zadel, pakt het stuur vast, verdraait het gashendel en trekt de koppeling in. In gedachten ben je al op pad. Mooier vind je ze niet en niemand anders dan jijzelf maakt de eerste opwindende eerste kilometers. Een geweldige ervaring.

Nieuwe motor

De eerste kilometers, tot aan de eerste servicebeurt, gaan in een rustig en beheerst tempo. Eigenlijk wel zo prettig, het stelt je in de gelegenheid om optimaal aan je nieuwe aanwinst te wennen. Dat heeft niets met ervaring te maken; elke motor reageert weer anders op de commando’s van je rechterpols, het aangrijpen van de koppeling, de gevoeligheid van de remmen en het stuurgedrag in bochten, dus neem die tijd. De kilometers vliegen onder je door en voordat je het weet sta je weer bij ons op de stoep voor de eerste beurt.

Merken bij Goedhart Motoren

Gebruikte motorfiets kopen

Een regelmatig terugkerende vraag in onze showroom is: “Verkopen jullie ook gebruikte motoren?” Het antwoord is altijd hetzelfde: “Beste mijnheer of mevrouw, bij ons staan de occasions en nieuwe motoren schouder aan schouder...” Met andere woorden, ook de gebruikte motoren in de winkel van Goedhart Motoren verkeren in showroomstaat en zijn in de meeste gevallen alleen te herkennen aan de prijskaarten en kilometerstanden.

Goedhart Motoren verkoopt uitsluitend topoccasions met een eerlijke voorgeschiedenis en degelijke garanties. Dat geeft veel meer zekerheid dan wanneer je ergens bij een particuliere aanbieder een motor koopt en je maar moet afwachten of de beoogde motor echt nog recent een grote beurt heeft gehad, voorzien is van een goede accu, geen schade heeft gehad en optimaal functioneert zoals het hoort.

Vooropgesteld mag worden dat er al vele jaren bijna geen nieuwe motoren meer worden verkocht die als “slecht” kunnen worden omschreven. Maar ook de beste motoren kunnen door slecht of nalatig onderhoud aan kwaliteit inboeten. Dat is lang niet altijd aan de buitenkant te zien. Ga je toch voor de ‘goedkopere’ prijs van een privé aanbieder inspecteer hem dan zorgvuldig, dat doen wij ook wanneer we er een inruilen.
Een goed onderhouden motor haal je er zo uit. Verwijder bijvoorbeeld de buddyseat, dan kun je vaak al snel ontdekken of de motor meer aandacht heeft gekregen dan een oppervlakkige poetsbeurt. lekkage van bijvoorbeeld de voorvorkkeerringen of het motorblok kunnen met een poetsbeweging worden weggeveegd, maar worden al na een korte proefrit zichtbaar. De kans dat de motor ooit een schuiver heeft gemaakt is niet ondenkbaar, let daarom op scheurtjes in de kuipdelen, krassen op de uitlaat of valbeugels of geschaafde stuurhendels. Is dat het geval dan moet je zeker extra aandacht besteden aan de staat van de voorvork en het frame.

Realiseer je dat ‘goedkoop vaak duurkoop’ blijkt en dat je bij een particulier uiteraard nooit garantie krijgt. Natuurlijk ruilt Goedhart Motoren ook ‘slechte’ motoren in, dat hoort gewoon bij onze activiteiten. Maar voordat de door ons ingeruilde motoren weer in de showroom belanden worden ze in onze vakkundig bemande werkplaats grondig geïnspecteerd en waar nodig weer in topconditie gebracht. Echt slechte motorfietsen worden door ons doorgeleverd aan de handel of geëxporteerd. Bij Goedhart Motoren koop je dus nooit een kat in de zak en wanneer je onverhoopt toch met pech zou stranden, dan kun je in de meeste gevallen terugvallen op onze solide garanties.

Daarom naar Goedhart Motoren:

  • Bij ons vind je het grootste assortiment motoren; altijd meer dan 500 nieuwe en jong gebruikte occasions op voorraad
  • Wij zijn officieel dealer van 12 merken met voor alle modellen een shop-in-shop (onderdelen en accessoires)
  • Ervaren technisch team met een specialist voor ieder merk
  • 6.000 vierkante meter showroom
  • Montage van accessoires en onderdelen direct in onze werkplaats
  • Aanverwante artikelen onder één dak: van een nieuwe motor outfit tot werkplaats