Laden...

Aprilia

21 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. € 10.990,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 2. € 19.690,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 3. € 10.990,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 4. € 11.990,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 5. € 4.990,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 6. Speciale prijs € 13.139,00 Normale prijs € 13.799,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 7. € 12.490,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
per pagina

Aprilia motoren

Bij Goedhart motoren tref je het complete assortiment aan Aprilia motoren. Aprilia maakt al jarenlang karaktervolle motoren met echte italiaanse charme. Niet alleen qua vormgeving maar ook qua rijgedrag weet je het direct wanneer je op een Aprilia plaats neemt. In de line-up van Aprilia tref je diverse soorten motoren. Bijvoorbeeld Supersport motoren en naked motoren. Ongeacht welke kiest, met een Aprilia steel je de show. Pure passie. In zowel uitstraling als rijgedrag.

Erkend Aprilia dealer

Bij Goedhart motoren te Bodegraven zijn wij al jarenlang trots dealer van Aprilia motoren. Hierdoor mogen wij jou de mooiste modellen leveren en de nieuwste kleuren. Daarbovenop is ons werkplaats personeel gespecialiseerd en opgeleid door Aprilia zelf. Ook na het kopen van jouw felbegeerde Aprilia kunnen wij ervoor blijven zorgen dat jouw machine jou ook het plezier blijft leveren dat het hoort te doen. Het onderhoud kun je dus gerust aan ons overlaten. Liever het onderhoud zelf doen? Bestel jouw Aprilia onderdelen online. Hoe dan ook, jarenlang plezier aan jouw Aprilia geniet je bij Goedhart motoren.

Grootste assortiment Aprilia motoren

Bij ons tref je de allernieuwste Aprilia motoren. Dit mede dankzij het feit dat wij officieel dealer zijn. In onze vestiging te Bodegraven vind je alle actuele modellen in vrijwel alle leverbare kleuren. Aprilia maakt de meest uiteenlopende modellen. Allemaal bijzonder goed uitgerust op sportief vlak. Dit mede dankzij hun historie in de racerij. Sinds 1992 heeft Aprilia namelijk zo een 54 wereldtitels op zijn naam geschreven. In totaal een slordige 350 wedstrijden gewonnen verspreid over diverse klasses. Die technologie en wetenschap heeft Aprilia in hun straat motoren gestopt. Zo ben jij zeker van optimale prestaties.

Aprilia heeft een breed scala aan motoren. Voor de sportieve rijder heeft Aprilia bijvoorbeeld de Aprilia RS 660, Aprilia Tuono 660 of Aprilia RSV4. De Aprilia Tuono is een naked bike uitgerust met een 1100cc V4 motorblok. De Tuono is leverbaar in diverse uitvoeringen, waaronder de RR en de Factory. De Factory is van deze twee de meest sport georiënteerde. Dit mede dankzij een krachtiger motorblok en bijvoorbeeld een volledig elektrisch instelbare Öhlins sportvering. Mocht je niet perse circuit ambities hebben dan is de RR versie voldoende. Mocht je dat niet voldoende sportief vinden dan is de Aprilia RSV4 zeker een uitstekende optie. Deze is leverbaar in diverse uitvoeringen zoals de Factory. Opnieuw is de Factory van deze uitvoeringen de meest sportieve. Deze is onder andere uitgerust met tractie controle, wheelie controle, bochten ABS, pit limiter, spoilers in de zijkappen en nog veel meer. Mocht dat veels te pittig zijn dan is bijvoorbeeld een Shiver 900 een goede keuze. Deze naked heeft zijn focus meer op de alledaagse rijder. Comfortabel voor zowel korte en lange stukken. Voor de offroad rijder zal de Aprilia Tuareg 660 de beste keuze zijn.

Al met al kun je dus wel aardig veilig stellen dat Aprilia voor jou kan leveren wat je zoekt. Ongeacht of je van plan bent er alleen mee naar je werk te rijden, of het circuit er mee op gaat. Op een Aprilia neem je plaats op een motor met karakter.