Laden...

CFMoto

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. € 11.290,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 2. € 6.790,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 3. € 7.490,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 4. € 5.099,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 5. € 7.199,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 6. € 7.199,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 7. € 12.499,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
per pagina

CF Moto

Bij Goedhart motoren tref je een groot assortiment van CF Moto motoren. Vanaf de oprichting in 1989 heeft het bedrijf zich gericht op het ontwikkelen, produceren, promoten en leveren van onder andere hoge kwaliteit motorfietsen, terreinvoertuigen, motorsportmotoren, onderdelen, versnellingen en accessoires. Dit allemaal met één doel 'betaalbare mobiliteit voor het grote publiek'.

Gebruikswaarde

"Er is geen excuus om te zijn als het geen nuttig doel dient". Deze filosofie dekt de werkwijze van CF Moto perfect. Terwijl de motorwereld steeds complexer wordt richt het merk zich op wat echt belangrijk is aan een nieuwe motor: deze voor een breed publiek bereikbaar en betaalbaar maken. Bij het gehele design proces van ontwerp tot oplevering wordt er gestreefd de kosten te optimaliseren. Zo betaal je alleen voor wat je nodig hebt en brengt het merk de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Met dertig jaar van professionele ervaring in de Powersport industrie, is CF Moto vastbesloten om voor elk product een optimale gebruikerswaarde te bieden. De motorfietsen van CF Moto profiteren dan ook van een ongelooflijke schat aan ervaring van tientallen jaren in deze fel concurrerende industrie, en blijken de ideale partner te zijn om van het leven te genieten en de wereld te verkennen.

Ervaar meer

Meer ervaren is de eenvoudigste manier om de merkbelofte van CF Moto te omschrijven. Deze claim richt zich op de kracht van het hele CF Moto assortiment de gebruikers in staat te stellen hun leven te verrijken en de persoonlijke horizon te verbreden. Dit allemaal voor een prijs waar niemand van zal schuwen. De missie van het merk is dan ook het meer ervaren en beleven betaalbaar te maken voor het grote publiek, met nieuwe, essentiële en betrouwbare voertuigen.