Laden...
CFMoto motoren

CFMoto motoren

Producten 1-24 van 27

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

CF Moto

Het relatief jonge motormerk CF Moto werd opgericht in 1989 en ontwikkelt en produceert motorfietsen, scooters en motoren voor de scheepvaart en andere sectoren, maar is op dit moment vooral als producent van ATV's toonaangevend. In 2011 werd een samenwerking aangegaan met KTM met betrekking tot technologische ontwikkelingen en productiesystemen. Het programma van CF Moto bestaat uit enkele naked bikes alsmede toer- en allroad motoren die zonder uitzondering aantrekkelijk zijn geprijsd en daardoor veel waar voor hun geld bieden.

Modellen CF Moto

Instapmodel is de 300 NK, een licht en ...

Instapmodel is de 300 NK, een licht en sympathiek model, geschikt voor het A2 rijbewijs. Voorzien van een 292 cc eencilinder krachtbron die goed is voor 33 pk. Een vlot gelijnde een goed presterende machine voor een scherpe prijs.

CF Moto 300 NK
- Goede prestaties
- Fraai uiterlijk
- Aantrekkelijke prijs

 

 

In dezelfde categorie valt ook de CF Moto 650 NK, een mooi vormgegeven naked met 62 pk sterkte tweecilinder die qua techniek tegen de vergelijkbare KTM aanleunt. Net als de 300 NK in A2 uitvoering leverbaar, maar vanwege het bijna twee keer zo hoge vermogen meer geschikt voor langere toerritten.

CF Moto 600 NK
- Betrouwbare techniek
- Mooie vormgeving
- Scherp geprijsd

Toermotoren
De CF Moto 650 GT is een aantrekkelijk gestileerde toermachine voorzien van 649 cc paralleltwin motorblok. Met een vermogen van 63 pk levert deze middenklasser prima prestaties en comfortabele rijeigenschappen. Standaard geleverd met zijkoffers, met andere woorden, echt waar voor je geld.

CF Moto 650 GT
- Mooi gebouwd
- Comfortabel
- Inclusief kofferset

Allroad
De MT modellen van CF Moto zijn aantrekkelijk geprijsde allroad motoren waarmee het merk op de meer avontuurlijk ingestelde motorrijder mikt. De 650 MT is voorzien van het beproefde 649 cc tweecilinderblok dat 62 pk levert, maar ook in iets bescheidener A2 uitvoering geleverd kan worden. Zeker gezien de prijs een compleet uitgeruste machine.

CF Moto 650 MT
- Bewezen techniek
- Compleet uitgerust
- Aantrekkelijk geprijsde allroad

De CF Moto 800 MT Sport / Touring biedt nog een handvol meer in dezelfde categorie. De 799 cc twin brengt een stevige 95 pk op de been en leent zich daardoor ook voor lange toertochten waarmee je, dankzij de lange veerwegen, de ongebaande paden niet uit de weg hoeft te gaan. Valt op door goede stuureigenschappen en een plezierige zitpositie.

CF Moto 800 MT Sport
- Sterk motorblok
- Ontspannen zitpositie
- Touring uitvoering zeer compleet

Naked bike, allroad, retro, scrambler, de CF Moto 700 CL-X Adventure pas in meerdere categorieën, maar hoe je hem ook wilt noemen, het blijft een markante verschijning. Met zijn hoge, brede stuur, windscherm, noppenbanden en hoge voorspatbord combineert hij diverse praktische offroad onderdelen en dat maakt hem niet alleen erg stoer om te zien, maar ook behoorlijk veelzijdig. de 73 pk sterkte paralleltwin is ook in geknepen A2 uitvoering leverbaar. Je kunt slechter instappen...

CF Moto 700 CL-X Adventure
- Stoere vormgeving
- Zeer veelzijdig
- Nuttige elektronica

Ook op sportief gebied laat CF Moto zich niet onbetuigd. De 450 SR is een strak en sportief vormgegeven fiets die met zijn 51 pk 450 cc twin prima prestaties levert en ook in A2 uitvoering geleverd wordt.

CF Moto 450 SR
- Pittige twin
- Mooie styling
- Leverbaar als A2 motor

CF Moto kopen

CF Moto is een vrij nieuw merk in de motorwereld, maar mede dankzij de innige samenwerking met het Oostenrijkse topmerk KTM profiteert dit merk ook van de ervaring van dat merk.

Goedhart Motoren gelooft in de CF Moto modellen, die allemaal een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding hebben. Ondersteund door de technische kwaliteiten van onze zeer ervaren technici die alle disciplines van het motorvak beheersen is Goedhart Motoren het juiste adres voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte CF Moto.

- Officieel dealer van CF Moto
- Montage van accessoires en onderdelen direct in onze werkplaats