Laden...
Honda motoren

Honda motoren

Producten 1-24 van 66

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Honda motor

Uiteraard hebben wij voor ‘s werelds grootste motormerk Honda een prominente plek in ons assortiment ingeruimd. Toch is de positie van het eerste Japanse motormerk dat in de jaren vijftig op de Nederlandse markt verscheen niet meer zo dominant als in bijvoorbeeld de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw toen het merk steevast marktleider was. Vooral de opkomst van de Europese motormerken zorgt er voor dat er steeds meer te kiezen valt en dat is voor motorliefhebbers alleen maar gunstig. Wat onverminderd van kracht blijft is de ijzersterke reputatie van Honda als producent van uiterst betrouwbare motoren met rij- en stuurkwaliteiten die iedereen aanspreken. Met andere woorden, kiezen voor een Honda stelt nooit teleur.

Honda motoren

De honda modellen

Honda motoren modellen


In de categorie naked bikes ...

In de categorie naked bikes beschikt Honda over een serie één-, twee- en viercilinder modellen met een fraaie en beslist onderscheidende vormgeving. De CB300R Neo Sports Café is het lichtste model. Deze 286 cc eenpitter is geschikt voor het A2 rijbewijs. Een stoere fiets voor beginnende motorrijders, maar dankzij het keurige 31 pk grote vermogen zullen ook meer ervaren rijders niet worden teleurgesteld. Dat is ook te danken aan goede vering waarmee dit fietsje over prima stuureigenschappen beschikt.

 

 

Honda CBR300R
- Pittige eencilinder krachtbron
- Zeer goede stuureigenschappen
- Mooi afgewerkte A2 motorfiets

Ook de wat zwaardere CB500F is in A2 uitvoering leverbaar. Een perfecte machine om je motorcarrière te beginnen, maar dankzij de uitstekende prestaties zullen ook ervaren motorenthousiasten er veel plezier aan kunnen beleven. De 471 cc metende vloeistofgekoelde paralleltwin levert 48 pk en dus prima prestaties. Het is een zeer degelijk gebouwde machine die niemand teleur zal stellen.

Honda CBR500R
- Goed presterende twin
- Uitstekende stuureigenschappen
- Allround rijeigenschappen

De CB650R Neo Sports Café is voorzien van een krachtig, 94 pk sterk viercilinderblok. In combinatie met de voorbeeldige stuureigenschappen beschikt Honda daarmee over een geducht wapen in de middenklasse. In een Engels motorblad omschreven als BFF (Best Friends Forever) motor en dat kunnen wij beamen. Het is een motor waarop elke motorrijder zich thuisvoelt. De CBR650R is onder meer voorzien van Traction Control en ook leverbaar in A2 uitvoering.

Honda CBR650R
- Krachtige vierpitter
- Zeer goede stuur- en rijeigenschappen
- Heel mooi afgewerkt

De Honda CB1000R Neo Sports Café lijkt zo te zijn weggereden uit het krachthonk van de sportschool en is daarmee een van de stoerste naked bikes op de markt. Je bent geneigd te denken dat het geen katje is dat zonder handschoenen kan worden aangepakt, maar dat valt erg mee. Ondanks een potente 146 pk zorgt de soepele vermogensafgifte ervoor dat het rijgedrag van deze stoere jongen heel voorspelbaar is.

Honda CBR1000 RR
- Sterke en smeuïge viercilinder
- Uitstekende stuur- en rijeigenschappen
- Fantastisch afgewerkt

Honda had met beroemde modellen als de Deauville en Pan European en de iets sportievere VFR800 en 1200 een goede reputatie als producent van allround toermachines. Met het verdwijnen van deze modellen bleef alleen de GoldWing over. Die leemte is nu ingevuld door de NT1100. En hoe! Het is een aantrekkelijk geprijsde en zeer comfortabele reismotor die van alle markten thuis is. Van 102 pk kijkt niemand tegenwoordig nog op, maar vergis je niet, met een koppel van 102 Nm bij 6250 tpm beschikt de NT1100 over een zeer soepele krachtbron die borg staat voor geweldig fijne rijeigenschappen. Voeg daarbij de goede windbescherming en je weet dat kiest voor een volwaardige toermachine.

Honda NT1100
- Zeer smeuïge 102 pk sterke twin
- Zeer comfortabele rijeigenschappen
- Uitstekende windbescherming

De Honda GoldWing behoeft nauwelijks introductie. Dit legendarische model maakt al sinds 1975 deel uit van het Honda programma en creëerde eigenlijk een klasse op zich. Elk jaar verder geperfectioneerd is deze fameuze zescilinder boxermotor nu alleen nog leverbaar met de DTC automatische versnellingsbak. Het summum op comfort en zijdezachte loopeigenschappen.

Honda GL1800 Gold Wing
- Sterke, smeuïge en zijdezacht lopende zescilinder
- Superieur qua comfort
- Zeer compleet en prachtig afgewerkt

De typenaam Rebel is eigenlijk een beetje tegenstrijdig omdat de CMX 500 en 1100 Rebel allesbehalve ‘rebels’ genoemd kunnen worden. Het zijn gemakkelijk rijdende cruisers met een lage en ontspannen zitpositie. Beide modellen zijn voorzien van tweecilinder motorblokken. De 46 pk van de lichte en betrouwbare 500 is meer dan voldoende om vlot in het verkeer mee te komen. Wil je wat meer power dan ben je met de 87 pk sterke 1100 goed uit. Dit model is ook leverbaar met semi-automatische DTC versnellingsbak.

Honda CMX500 Rebel
- Prima prijs-kwaliteitverhouding
- Uitstekende afwerking
- Geschikt voor A2 rijbewijs

Honda CMX1100 Rebel
- Goede stuur- en rijeigenschappen
- Prachtig afgewerkt
- Leverbaar met DTC versnellingsbak

In de categorie allroad motoren is Honda traditioneel sterk vertegenwoordig. Sterker nog: Met de introductie van de eerste Transalp mag Honda zich zelfs de ‘uitvinder’ van deze categorie noemen. Ooit gebaseerd op de fietsen die de Parijs-Dakar rally domineerden, zijn de Honda’s in deze klasse uitgegroeid tot volwaardige allround machines voor de avontuurlijk ingestelde toerrijder. Het instapmodel is de CB500X, een zeer handelbare, 47 pk metende 471cc twin die ook in A2 versie leverbaar is. De lange veerwegen zorgen ervoor dat hij zich ook op minder goede wegen prima thuis voelt.

Honda CB500X
- Compacte allroad
- Fijne stuureigenschappen
- Ook voor A2 rijbewijs

De NC750X is wat meer afgestemd op dagelijks gebruik en dankzij het lage verbruik, het goede comfort en de handige opbergruimtes heel geschikt voor dagelijks woon-werk verkeer.

Honda NC750X
- Laag verbruik
- Zeer comfortabel
- Nuttige opbergruimtes

Met de Africa Twin beschikt Honda over een allroad model waarmee het terrein niet geschuwd hoeft te worden. Een stoere machine die echt uitnodigt het avontuur tegemoet te treden. De vloeistofgekoelde twin levert een indrukwekkende 102 pk vermogen waardoor het een echte kilometervreter is. De stuureigenschappen maken hem ook op de ongebaande paden heel hanteerbaar. De Adventure Sport uitvoering beschikt over een aangepast verstelbaar windscherm.

Honda CRF1100L / Adventure Sports
- Goede allround stuureigenschappen
- Krachtig tweecilinder motorblok
- Prima afwerking

Het aanbod in de supersport categorie wordt, niet onbegrijpelijk, van lieverlee steeds minder groot, maar zeker niet minder van kwaliteit. Bij Honda begint de sportieve serie met de CBR500R. Voor de A2 rijder die meer wil dan een gezapig blokje om. Met deze 477 cc twin beschik je over een 48 pk sterke machine met zeer sportieve looks en dito stuureigenschappen.

Ook de CBR650R kan in A2 versie geleverd en die doet er qua vermogen een hele schep bovenop. De compacte vierpitter geeft je 95 soepel afgeleverde pk’s en is zo’n beetje de enige vierpitter in deze klasse.

Honda CBR500R / CBR650R
- Sportieve vormgeving
- Prima vermogen in hun klasse
- Bewezen betrouwbaar

De Honda Fireblade maakt alweer 30 jaar deel uit van het Honda programma, maar de ontwikkeling heeft nooit stilgestaan. Waar de eerste Blade in 1992 nog goed was voor een - toen - zeer respectabele 128 pk, levert de jongste telg anno 2023 niet minder dan 217 pk. Met dit pk-pakhuis mikt Honda vooral op de sportieve motorrijder die af en toe een circuitdag boekt. Met deze prestaties en stuureigenschappen ben je dan, helemaal in SP uitvoering, optimaal bediend.

Honda CBR1000RR-R Fireblade / SP
- Ultime supersport fiets
- Zeer krachtig
- Geavanceerde elektronica

Honda motor dealer

Goedhart Motoren is ruim 25 jaar Honda dealer waardoor onze klanten profiteren van een kwart eeuw technische ervaring en know how. Onze klanten weten dat te waarderen en hebben ervoor gezorgd dat wij zijn uitgegroeid tot de grootste Honda dealer van de Benelux. In onze Honda shop-in-shop presenteren wij je de nieuwste modellen en de bijbehorende Honda vrijetijds- en motorkleding. Daarnaast bieden wij je een ruime keuze originele Honda onderdelen en accessoires die meteen in onze werkplaats gemonteerd kunnen worden.

Honda motorfietsen bij Goedhart

- Meer dan 25 jaar Honda dealer
- Grootste Honda motordealer van de Benelux
- Altijd meer dan 60 Honda’s op voorraad, nieuw en gebruikt
- Speciale Honda shop-in-shop met nieuwe Honda motoren en speciale Honda vrijetijdskleding en Honda motorkleding
- Montage van accessoires en onderdelen direct in onze werkplaats