Laden...

Husqvarna

Husqvarna motoren

Husqvarna motoren is één van de oudste motormerken die er bestaat. Hun eerste motor zag het levenslicht in 1903 in het Zweedse Huskvarna. Het bedrijf Husqvarna zelf zag het levenslicht in 1689. Van origine produceerde zij Musketten. Het logo is dan ook een aanzicht vanaf het einde van de loop van een geweer. Vandaag de dag zijn zij actief met het bouwen van diverse crossmotoren, en sinds kort zijn zij ook weer op de openbare weg terug te vinden met bijvoorbeeld de 701 Supermoto, 401 Vitpilen en 701 Svartpilen. Goedhart motoren heeft het volwaardige arsenaal van Husqvarna motoren op voorraad. In de line-up van Husqvarna tref je diverse soorten motoren. Bijvoorbeeld Supermoto motoren, Naked en Cafe racer motoren. Ongeacht welke Husq jij voor valt, met een Husqvarna sta je garant voor iets unieks.

Erkend Husqvarna dealer

Goedhart motoren is al een lange duur trots dealer van Husqvarna motoren. Mede dankzij het feit dat wij officieel dealer zijn mogen wij jou het meest actuele aanbod aan Husqvarna motoren tonen. Alle kleuren, smaken en geuren mogen wij jou presenteren. Mede dankzij ons dealerschap zijn wij doorgaans ook één van de eerste wanneer er een nieuw model uit komt. Daarbovenop is ons werkplaats personeel ook gecertificeerd in het onderhouden van een Husqvarna motor. Hiervoor is ons personeel opgeleid en getoetst door Husqvarna zelf.

Indien er zich onverhoopt een garantie kwestie op doet, of simpelweg het onderhoud van jouw trotse bezitgedaan moet worden, ben je bij Goedhart motoren aan het juiste adres. Het onderhoud kun je dus gerust aan ons overlaten. Liever het onderhoud zelf doen? Bestel jouw Husqvarna onderdelen online.

Grootste assortiment Husqvarna motoren

Husqvarna heeft een assortiment waar ‘uniek’ vanaf druipt. Ongeacht welk segment hun motoren zichzelf positioneren, vrijwel altijd zijn ze de mooiste, apartste, etcetera. Dit is ook niet vreemd, gezien de vormgeving opgepakt wordt door het deense KISKA Design. Dit is een ontwerpstudio die eigenlijk de volwaardige vormgeving op zich neemt. Je kunt een boel zeggen over Scandinavisch design, maar doorgaans niet dat het er niet uit ziet. Iets wat je ook direct merkt als je met een Husqvarna 401 Vitpilen over straat gaat. Niet alleen met de 401 merk je dat overigens. Ook met de 701 Vitpilen of 701 Supermoto steel je de show. Tevens tref je in de 701 Supermoto het sterkste ééncilinder motorblok vandaag de dag op de markt. Tevens ook een bijzonder scherp rijwielgedeelte. Voor de sportieve rijders onder ons. Met een Husqvarna 701 Supermoto ben je de baas op het lokale circuit. Ben je meer een woon-werk rijder bij jou in de stad? Dan zou je zeker eens een Husqvarna 401 Svartpilen kunnen overwegen. Deze lichte en wendbare machine is een uitstekende keuze voor de stedelijke rijder. Mede dankzij zijn hoge stuur en comfortabele zitpositie. Tel hier het gewicht van de machine bij op (162 kilo rijklaar) en jij snijdt door dat stilstaande verkeer heen. Voor de ultieme offroad toer biedt Husqvarna nu de 901 Norden dit model is gemaakt om avonturiers nog verder te nemen en hun te inspireren om de gebaande paden te verlaten op zoek naar onbekend terrein. Snel, behendig en leuk is de Norden 901 motor de belichaming van het Husqvarna motormerk.

Al met al kun je dus stellen dat je bij Husqvarna terecht kan voor vrijwel al je wensen. Ongeacht of je nu een praktische rijder bent, of een sportieve.