Laden...
Husqvarna motoren

Husqvarna motoren

16 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Husqvarna motor

Het van oorsprong Zweedse merk Husqvarna timmerde in de jaren zestig en zeventig goed aan de weg als producent van succesvolle crossmotoren. Na diverse overnames behoort het merk inmiddels tot de KTM groep en is gesitueerd in Italië. Met de Silverpilen (een naam die nog dateert uit het verre Zweedse verleden) levert het merk een tweetal eigenzinnig vormgegeven 375 cc middenklassers die ook door Goedhart geleverd kunnen worden.

Husqvarna motorcycles

Modellen Husqvarna

 

 

De Husqvarna 901 Norden is een mooi vormgegeven allroad die wordt aangedreven door de 899 cc paralleltwin die we ook van KTM kennen. Bekende en dus vertrouwde techniek. Een prima sturende machine met allround rij- en stuureigenschappen voor de avontuurlijk ingestelde rijder.

Husqvarna 901 Norden
- Veel rijplezier
- Karaktervolle krachtbron
- Mooie en stoere vormgeving

De Husqvarna 701 Supermoto nodigt uit tot een sportieve rijstijl. De 673 cc eencilinder motor is goed voor 75 pk en biedt mede dankzij het lage gewicht van de machine de liefhebbers van dit soort motoren zeer veel rijplezier.

Husqvarna 701 Supermoto
- Krachtige eenpitter
- Goede stuureigenschappen
- Unieke verschijning

Husqvarna dealer

Het merk Husqvarna is al behoorlijk oud, maar de huidige line-up van standaard motoren is relatief nieuw. Als officieel dealer profiteer je bij Goedhart Motoren van de technische ondersteuning van een zeer ervaren motorwerkplaats die alle disciplines van het motorvak tot in de puntjes beheerst. Met andere woorden, het beste adres om een nieuwe of gebruike Husky aan te schaffen.

Husqvarna motor dealer

- Officieel dealer van Husqvarna Straatmotoren
- Montage van accessoires en onderdelen direct in onze werkplaats