Laden...
Kawasaki motoren

Kawasaki motoren

Producten 1-24 van 55

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Kawasaki Motor

Kawasaki is onderdeel van een groot en machtig industrieel concern dat in het midden van de jaren zestig haar opwachting maakt in de motorwereld. Voorgekomen uit het verdwenen Japanse merk Meguro weet Kawasaki al vanaf het prille begin te verbazen met midellen die qua prestaties de toon zetten. Oudere motorliefhebbers herinneren zich nog levendig de roemruchte Mach III modellen. Driecilinder tweetakten met vermogens die tot dan toen alleen voor volbloed racemachines waren weggelegd. Omdat de wegligging niet altijd gelijke tred hield met de imposante vermogens kreeg de razendsnelle 750 H2 al snel de niet bepaald flatteuze bijnaam ‘The widowmaker.’ Begin jaren zeventig wist Kawasaki opnieuw alle ogen op haar gericht met de introductie van de Z900, een prachtige viercilinder in lijn motor die vanaf dat moment bekend stond als de Z1 ‘King’ ofwel de koning in motorland. Het is dan ook meer dan begrijpelijk dat het Japanse merk dit model een paar jaar geleden opnieuw introduceerde als Z900RS. Verderop meer over dit aansprekende retromodel.

Op basis van de eerste Z900 ging de ontwikkeling onverdroten door en bleef Kawasaki het merk dat met zeer vermogende machines als de 750 Turbo en Z1000 Eddy Lawson modellen bleef produceren die inmiddels gewilde klassiekers zijn geworden. En wie herinnert zich niet de ZX12R, een van de eerste productiemotoren die (met de Suzuki Hayabusa) zo uit de showroom meer dan 300 km/u haalde? Inmiddels is ook de typenaam H2 weer van stal gehaald. De Kawasaki Ninja H2R is goed voor 310 pk (!) en daarmee de snelste productiemotor ter wereld. “Niet omdat het moet, maar omdat het kan...” zullen we maar zeggen. Feit is dat Kawasaki tot op de dag van vandaag sportieve motoren bouwt die ‘gewone’ motorrijders in staat stelt te genieten van ‘buitengewone’ prestaties en het is niet voor niets dat het merk al vele jaren toonaangevend is in de Superbike racerij. Waarbij Kawasaki de andere categorieën niet uit het oog verliest.

 

 

Kawasaki Dealer voor meer dan 30 jaar

Goedhart Motoren is sinds onze oprichting, dus ruim 30 jaar, dealer van Kawasaki. Daardoor profiteer je van ruim drie decennia technische ervaring en know how. Daarmee is Goedhart Motoren inmiddels de grootste Kawasakidealer van Benelux. Vrijwel alle nieuwe Kawasaki modellen zijn bij Goedhart uit voorraad leverbaar en meestal als demo beschikbaar. Ook voor een ‘ingereden’ ofwel gebruikte Kawasaki zul je niet snel vergeefs naar Bodegraven rijden. Wij bieden onze klanten een indrukwekkende collectie topoccasions met degelijke garantie.

Service en onderhoud wordt uitgevoerd door gekwalificeerde technici die ook de eventueel gewenste accessoires die je vindt in onze Kawasaki shop-in-shop vakkundig inbouwen of monteren.

- Meer dan 30 jaar officieel dealer van Kawasaki motoren
- Grootste Kawasaki dealer van de Benelux
- Speciale Kawasaki shop-in-shop met Kawasaki merchandise, vrijetijdskleding en motorkleding
- Montage van accessoires en onderdelen direct in onze werkplaats

Kawasaki motoren en modellen

 

All-Road / Adventure / Tour

Chopper / Cruiser

Classic / Retro

Naked Bike

Sportief Touren

Supersport

 

De tot de verbeelding sprekende ...

De tot de verbeelding sprekende geschiedenis van Kawasaki wordt anno nu levend gehouden door meerdere karakteristieke modellen. Zoals de W800, een stoer retromodel dat zo uit de jaren zestig lijkt te zijn weggereden. Toen een kloon van de BSA 650 twin, maar wel veel betrouwbaarder, nu een gewaardeerde klassieke naked bike met prima toer- en stuureigenschappen en een nostalgisch, tijdloos uiterlijk.

Kawasaki W800
- Echt klassieke uitstraling
- Prachtig afgewerkt
- Vertrouwde stuureigenschappen

Over de Z650RS kan hetzelfde gezegd worden. Dit nieuwe model is afgeleid van de Z650 die eind jaren zeventig deel uitmaakte van het programma. Destijds als viercilinder, nu als potente twin met een heerlijk hanteerbaar vermogen en dito rijeigenschappen.

Kawasaki Z650RS
- Klassieke uitstraling
- Allround rijeigenschappen
- prima prestaties

De Kawasaki Z650 heeft hetzelfde motorblok als de RS, maar huist in een modern jasje. Deze allround nakend bike, die ook in A2 uitvoering geleverd kan worden, is een populaire middenklasser met uitstekende rijeigenschappen, 68 pk en dus prima motorprestaties en mooie afwerking.

Kawasaki Z650
- Prima stuureigenschappen
- Pittige krachtbron
- Fraaie vormgeving

Ook de hierboven al beschreven Z900 kreeg een meer dan waardig opvolger. DeZ900RS heeft de uitstraling van de oer Z1, maar nu met de moderne techniek van de razend populaire Z900. Met up to date vering en remmen heeft deze retrobike moderne rij- en stuureigenschappen in combinatie met een klassiek uiterlijk en dat maakt hem vooral bij de wat oudere generatie motorrijders zeer geliefd.

Kawasaki Z900RS
- Prachtig eerbetoon aan de originele Z1 King
- Zeer goede stuureigenschappen
- Geweldig fijn motorkarakter

Toeren en cruisen
Voor de sportieve groottoerist levert Kawasaki de schitterende Ninja 1000SX. Je zou kunnen zeggen het beste van twee werelden. Hij leent zich namelijk net zo goed voor een sportieve rijstijl als voor ontspannen toerritten. Met als bijkomend voordeel de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Kawasaki Ninja 1000 SX
- Zeer snelle toermachine
- Leverbaar met kofferset
- Gunstige prijs/kwaliteitverhouding

 

 

“Wie van het leven geniet, heeft geen haast.” Het zou het motto kunnen zijn van de potentiële Vulcan bezitters. Deze prachtige Kawasaki cruisers lenen zich namelijk bij uitstek voor ontspannen en comfortabele toerritten. De Vulcan S is er naast het basis model ook als Performance en Tourer. het is een middelzware allround cruiser die ook in A2 uitvoering leverbaar is. Met een lekker lage zithouding en een goede handelbaarheid past deze machine iedereen.

Kawasaki Vulcan S / Performance / Tourer
- Zeer handelbaar
- Allround rijeigenschappen
- Ook als A2 leverbaar

Allroad modellen
De Kawasaki Versys modellen lijken steeds populairder te worden en dat is heel begrijpelijk, het zijn motoren met een veelzijdig karakter waarmee je letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt. De tweecilinders Versys X-300 en Versys 650 zijn ook in A2 uitvoering leverbaar en daarmee perfecte ‘instapmodellen’ waaraan je onder alle omstandigheden volop rijplezier beleeft.

Kawasaki Versys X-300 en 650
- Voorzien van smeuïge twins
- Zeer veelzijdig inzetbaar
- Ook buiten de gebaande paden

Voor rijders die langere reizen willen maken is de Versys 1000 S (of SE) een perfecte machine. Deze 120 pk sterke allroad is een comfortabele kilometervreter waarvoor Goedhart Motoren nog heel veel accessoires levert waarmee deze Versys perfect op de persoonlijke smaak of inzet kan worden afgestemd.

Kawasaki Versys 1000 S / SE
- Krachtige motor
- Zeer veelzijdig inzetbaar
- Volop toercomfort

Sportieve modellen
Dankzij haar al jarenlange en zeer succesvolle deelname aan het wereldkampioenschap Supersport en Superbike, hebben de Kawasaki supersportmotoren een geduchte reputatie opgebouwd. De serie begint bij de Ninja 400, een slank gebouwde uiterst handelbare twin met 45 pk en ook in A2 uitvoering leverbaar. De Ninja 650 is meer van hetzelfde: Een zeer sportief gesneden tweecilinder sportmotor, goed voor 68 pk, goede prestaties en uitstekende rijeigenschappen.

Kawasaki Ninja 400 / 650
- Voorzien van pittige tweecilinder krachtbronnen
- Sportieve vormgeving
- uitstekende stuureigenschappen

De Ninja ZX-10R vertegenwoordigt de absolute top op supersportgebied. Dit model staat aan de basis van de motor die al jarenlang een van de dominante machines is in het WK Superbike. Een uiterst krachtige machine met superieure stuureigenschappen en een goede keuze voor rijders die ook af en toe een circuitdag willen beleven.

Kawasaki Ninja ZX-10R
- Met ruim 200 pk, zeer krachtig
- Voelt zich thuis op het circuit
- Geweldige stuureigenschappen

De Kawasaki Z H2 kun je in deze categorie een buitenbeentje noemen. Het is een naked bike, maar met 200 pk mag je deze krachtige machine, voorzien van supercharger, ook een sportmotor noemen. Mensen die hem gereden hebben noemen de Kawasaki Z H2 verslavend, qua prestaties, geluid en stuureigenschappen.

Voor wie dat nog niet genoeg is levert Goedhart Motoren ook nog de hiervoor al even genoemde Kawasaki Ninja H2R. Deze allesovertreffende raket op wielen is de snelst accelererende machine die je kunt kopen. Dankzij de toepassing van een supercharger, een compressor die gebruikt wordt om lucht onder druk in de cilinders te persen, brengt de H2R niet minder 310 pk op de been.

Kawasaki Z H2 / Ninja H2R
- Voorzien unieke supercharger
- Uitermate krachtig
- Markante vormgeving

Kawasaki Dealer Nederland

Zogezegd is Goedhart Motoren al ruim 30 jaar actief als toegewijd dealer van Kawasaki motoren en dat nemen we serieus. Van verkoop tot stalling en onderhoud verzorgen wij in onze Megastore te Bodegraven