End of Season Sale is gestart! Bekijk acties

KTM

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 34

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. -4%
  2. -7%
  3. -7%
  4. -7%
  5. -5%
  6. -6%
  7. -6%

Producten 1-24 van 34

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

KTM motoren

Met KTM motoren ben je gemakkelijk te spotten in een menigte. Het van oorsprong Oostenrijkse motormerk heeft de kleur oranje altijd vrij aanwezig in zijn marketing uitingen. Ditzelfde geldt voor de hoek waar alle KTM motoren opgesteld staan in Bodegraven. Zoek de oranje wanden, en je weet precies wat je gaat tegenkomen. KTM is in 1934 opgericht in Mattighofen. De naam KTM is een afkorting voor ‘’Kraftfahrzeuge Trunkenpolz Mattighofen’’. Hun éérste motorfiets rolde in 1949 van de band. Vandaag de dag staat KTM bekend om zijn bijzonder sportieve naked motoren, tour motoren en crossmotoren. ‘’Sportief’’ is dan eigenlijk iets wat vrijwel altijd centraal staat bij een motor van KTM. Samen met de kleur oranje natuurlijk. Bij Goedhart motoren zijn wij dealer van KTM motoren.


Erkend KTM dealer

KTM is één van de oudste motormerken in ons assortiment. Wij zijn dan ook erkend dealer van het motormerk KTM. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Niet alleen kunnen wij jou van A tot Z helpen met het vinden van de best passende KTM bij jouw wensen, maar ook kunnen wij ook na aanschaf ervoor blijven zorgen dat jouw KTM naar behoren blijft functioneren. Dankzij ons dealerschap tref je het volwaardige aanbod aan KTM motoren bij ons op voorraad. De nieuwste kleuren en nieuwste modellen zijn gewoon vertegenwoordigt bij ons op de showroomvloer. Niet alleen is het assortiment compleet, maar ook de expertise. Ons gespecialiseerd verkooppersoneel is volledig op de hoogte van de nieuwste features en functies op elk KTM model vandaag de dag op de markt. Zo weet jij zeker dat je met het beste advies de deur uit gaat. Of je nu voor een naked-bike binnen komt of voor een tourmachine. Misschien zelfs een Supermoto. Bij Goedhart motoren vind je de KTM die bij jou past. Ook na aanschaf kunnen we jou blijven assisteren. Ons werkplaats personeel is geschoold, opgeleid en gecertificeerd voor het onderhoud aan KTM. Zo weet jij zeker dat jouw KTM naar behoren blijft functioneren en zijn garantie behoudt. Wat garantie betreft, mocht je onverhoopt tegen een garantiekwestie aan lopen, mogen we jou daar mede dankzij het dealerschap ook gewoon mee helpen. Indien je liever het onderhoud zelf doet, bestel dan gemakkelijk je benodigde KTM onderdelen online.


Grootste assortiment KTM motoren

De line-up van KTM is uitgebreid en divers. Altijd met één terugkomend thema. Rijervaring. Indien jij je kan vinden onder het type motorrijder wat het meeste plezier haalt uit ontspannen en rustig rechtdoor rijden, ga je hoogstwaarschijnlijk niet slagen bij KTM motoren. Rijervaring staat centraal bij KTM. In termen van sensatie, energie en indruk. De motorblokken zijn doorgaans grof en gewelddadig. Het sturen gaat doorgaans direct en scherp. Dus kan jij je vinden in de sportieve rijder die van bochtenwerk houdt, dan ga jij je helemaal thuis voelen bij wat KTM te bieden heeft. Kijk bijvoorbeeld naar de KTM 790 Duke. Deze machine gaat schuil onder de bijnaam ‘’The Scalpel’’. Hiermee doelen ze niet alleen op de styling, wat vlijmscherp is, maar vooral het stuurgedrag. Mocht je niet helemaal op zoek zijn naar een naked bike, maar meer een supermoto, dan is de 690 SMC R een uitstekende optie. Aan boord tref je niet alleen de meest sterke ééncilinder motor die er bestaat in een wegmotor, maar ook een rijwielgedeelte waarbij je jezelf tussen de letters in een boek kan manoeuvreren. Hoe dan ook, met de diverse uitgebreide line-up van KTM ga je hoe dan ook slagen. Goedhart motoren helpt je hier graag bij.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken