Laden...
Moto Guzzi motoren

Moto Guzzi motoren

24 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Moto Guzzi Motoren

Moto Guzzi bestaat al meer dan 100 jaar en is daarmee een van de oudste nog bestaande motormerken. In haar roemruchte verleden produceerde het in Mandello del Lario, aan het Comomeer, gevestigde bedrijf de meest uiteenlopende motorconcepten, maar de laatste jaren kennen we het sympathieke merk alleen nog van de modellen die worden aangedreven door dwarsgeplaatste en luchtgekoelde V- twins.

Moto Guzzi motor kopen

Het oude en karakteristieke merk Moto Guzzi is al vele jaren geliefd bij motorenthousiasten die de bijzondere kwaliteiten van dit mooie Italiaanse merk naar waarde weten te schatten. Die liefde voor de onderscheidende techniek en vormgeving wordt ook door de medewerkers van Goedhart Motoren gedeeld. De zeer ervaren techneuten in onze werkplaats weten als geen ander hoe ze deze fraaie Italiaanse raspaarden moeten afstellen en onderhouden waardoor een Moto Guzzi van Goedhart je optimaal rijplezier verschaft.

- Speciale Piaggio Group shop-in-shop waar Moto Guzzi is vertegenwoordigd
- De nieuwste Moto Guzzi modellen op voorraad
- Montage van accessoires en onderdelen direct in onze werkplaats

Moto Guzzi kopen

Moto Guzzi modellen

De middenklasse V7 Stone dankt de naam V7 aan een illustere voorganger die meer dan 50 jaar geleden nog als zware motorfiets werd omschreven. De compacte V7 Stone is daarentegen een zeer handelbare en gemakkelijk rijdende naked bike met een hanteerbaar vermogen. De meest recente uitvoering meet 853 cc en levert 65 pk. Groot voordeel is dat 80% van het maximale koppel al wordt geleverd bij slechts 3000 tpm en dat staat borg voor zeer ontspannen rijeigenschappen. Deze machine is ook leverbaar als V9 Bobber cruiser uitvoering.

Moto Guzzi V7 Stone / V9 Bobber
- Zeer fijn motorkarakter
- Gemakkelijke rijeigenschappen
- Cardan aandrijving

Met de prachtige Moto Guzzi V100 Mandello zet het Italiaanse merk haar eigen 100 jarig jubileum extra luister bij. Het markante jubileummodel is voorzien van een nieuw ontwikkeld, vloeistofgekoeld en zeer compact gebouwd V-twin motorblok. Het meet 1042 cc , levert 115 pk en is voorzien van een quickshifter schakelsysteem. De perfect uitgekiende zitpositie nodigt uit tot het maken van lange ritten. De afwerking staat op een zeer hoog pijl.

Moto Guzzi V100 Mandello
- Goede ergonomie
- Heel mooi afgewerkt
- Allround rijeigenschappen

De Moto Guzzi V85 TT is een fraai afgewerkte allroad die ook gebruik maakt van het bekende en breed gewaardeerde 853 cc V-twin motorblok. Wel extra gekieteld, waardoor deze multifunctionele machine 80 pk levert. Een veelzijdige motor met prima stuureigenschappen en een niet alledaags uiterlijk. Ook leverbaar in A2 uitvoering.

Moto Guzzi V85 TT
- Zeer mooi vormgegeven allroad
- Pittig vermogen
- Zuinig met een grote actieradius