Laden...

Moto Guzzi

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
  1. € 12.690,00
    Levertijd wordt berekend...
    Vergelijk
  2. € 9.190,00
    Levertijd wordt berekend...
    Vergelijk
per pagina

Moto Guzzi Motoren

Al sinds het jaar 1921 is Moto Guzzi actief in de motorwereld, toen het werd opgericht voor "de fabricage en verkoop van motoren en alle andere activiteiten die relevant zijn voor de metaalbewerkings- en werktuigbouwkundige of hiermee samenhangende industrieën". De eerste motorfiets van dit merk was de legendarische 8 PK Normale die werd opgevolgd door vele succesvolle modellen zoals de Guzzi G.T. uit 1928, de “Norge”, als herinnering aan de expeditie naar de poolcirkel, en de Airone 250 uit 1939, meer dan 15 jaar lang de best verkopende Italiaanse middelzware motor.

Na een rijke geschiedenis aan populaire motoren en successen in de racewereld werd het merk in 2004 opgenomen in de Piaggio-Groep. Uiteraard ging dit nieuwe tijdperk niet voorbij zonder de ontwikkeling van een nieuw model, de Breva 1100. Een nieuwe en succesvolle Italiaan binnen het 'naked' segment.

Moto Guzzi dealerschap

Met het dealershap van Goedhart mogen wij je trots de modellen van Moto Guzzi aanbieden, waarnaast we al jarenlange ervaring en kennis hebben op het gebied van onderhoud in onze werkplaats. Van groot tot klein onderhoud zorgen onze professionals ervoor dat jouw Guzzi in topvorm blijft, waarnaast onze verkopers je alles kunnen vertellen over zowel de Moto guzzi occasions als nieuwe Moto Guzzi motoren.