Laden...
Piaggio motoren

Piaggio motoren

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Piaggio motoren kopen

De aanwezigheid van Piaggio motoren kan je niet zijn ontgaan in het straatbeeld. Dit bedrijf werd in 1884 opgericht in het italiaanse Genua. Oorspronkelijk actief met het bouwen van onder andere vliegtuigmotoren en de inrichting van luxe schepen. Maar in 1946 rolde bij Piaggio de eerste scooter van de band. Toen al stond styling en praktische inzetbaarheid centraal bij de motor scooters van Piaggio. Iets wat vandaag de dag niet anders is. Als je op zoek bent naar een stijlvolle en handige manier om jezelf door de stad te bewegen, kan je niet heen om Piaggio motorscooters. Bij Goedhart motoren zijn wij dealer van Piaggio motoren.

Erkend dealer Piaggio motoren

Bij Goedhart motoren te Bodegraven zijn wij erkend dealer van Piaggio motoren en motorscooters. Ten eerste kunnen we jou voorzien van de volledige line-up aan motoren en motorscooters in onze showroom. Ten tweede kunnen we jou van het beste advies voorzien zodat jij met de juiste Piaggio motor de deur uit gaat. Als laatste kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw Piaggio scooter uitstekend onderhouden blijft, of kunnen assisteren wanneer er zich een garantiegeval voordoet. Hoe dan ook, bij Goedhart motoren ben je aan het juiste adres. Ons werkplaats personeel is geïnstrueerd, opgeleid en gecertificeerd door Piaggio zelf. Zo weet jij zeker dat wij de benodigde expertise in huis hebben om jouw motor scooter goed te onderhouden. Liever zelf je onderhoud doen? Bestel dan in onze webshop gemakkelijk de benodigdePiaggio onderdelen online. Ook ons verkoop personeel is volledig op de hoogte van de laatste trends. Bij een bezoek aan onze showroom te Bodegraven weet jij dus zeker dat we jou kunnen verstrekken met het advies wat je nodig hebt en zoekt.

 

 

Grootste assortiment Piaggio motoren

Bij Piaggio motoren tref je een ruim assortiment aan motorscooters voor de praktische motorrijder. Niet alleen praktisch en handig, maar ook mooi en stijlvol. Iets wat je wel aan italianen over kunt laten. Als je op een snelle manier van A naar B wilt komen in de stad, is bijvoorbeeld de Piaggio 350 Beverly een uitstekende keuze. De Beverly 350 is een lichtgewicht motorscooter die alom geprezen wordt om zijn praktische inzetbaarheid, evenals zijn rijwielgedeelte. Vooral wat wendbaarheid betreft. Ook zonder motorrijbewijs kun je terecht bij de motorscooters van Piaggio. De MP3 motorscooters van Piaggio zijn namelijk met een autorijbewijs te berijden. In dat geval ga je dan ook met drie wielen door het leven. Iets wat zorgt voor extra stabiliteit en vertrouwen met ritten door de regen. De Piaggio Yourban MP3 is de kleinste uit de reeks MP3’s. Indien je voornamelijk jezelf door de binnenstad van grotere steden beweegt is dit een uitstekende keuze. Meer dan zat vermogen, ruimte en wendbaarheid om jou in alle uithoeken van de stad thuis te kunnen laten voelen. Indien je het graag wat groter zoekt, is de MP3 er ook in een 500cc variant. Deze Piaggio MP3 500 is een stuk groter dan de Yourban 300, maar dan ook een betere keuze voor de forens die wat grotere afstanden dient af te leggen, waaronder via de snelweg. Hoe dan ook, bij Piaggio motoren ben je als praktisch rijder aan het beste adres. Evenals bij Goedhart motoren. Wij helpen je graag bij jouw zoektocht voor de beste keuze.