Laden...
Suzuki motoren

Suzuki motoren

Producten 1-24 van 26

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Suzuki Motor

Het is al meer dan zestig jaar geleden dat Suzuki op de Nederlandse markt verscheen en vrijwel meteen de harten van de motorrijders hier te lande wist te veroveren met snelle en sportieve tweetakten voor scherpe prijzen. Vanwege de toen ook al steeds zwaarder wegende milieu-eisen ver legde Suzuki medio jaren zeventig het accent naar viertaktmodellen en opnieuw met veel succes. De eerste 750 en 500 cc viercilinder modellen behoorden toen tot het beste wat er te koop was. En nog steeds blinkt het Japanse merk uit in prijs/kwaliteit verhouding. Zo worden alle Suzuki motorfietsen vanaf 2023 geleverd met standaard 6 jaar garantie!

Suzuki Motoren

 

De Suzuki SV650 mag een evergreen worden genoemd, het model maakt al sinds 1999 deel uit van het programma. Die haalt zijn 25-jarig jubileum wel. De vlot gelijnde twin is goed voor 74 pk wordt al vanaf het begin geprezen vanwege zijn bijzonder fijne motorblok. Voeg daarbij de zeer goede stuureigenschappen en de gunstige prijs/kwaliteit verhouding en je snapt waarom dit model al zo lang, zo geliefd is.

Suzuki SV650
- Superfijn motorblok
- Heel goede stuureigenschappen
- Scherpe prijs

Met de GSX-S950 en zijn meer gespierde broer de GSX-S1000 biedt Suzuki je de keuze tussen twee superfijne naked bikes in het topsegment. De 950, die gewoon 999 cc meet, is in feite een uitgeklede 1000 die ook in 48 pk A2 versie leverbaar is. De standaard versie levert je 95 pk en een flink groter koppel. De 1000 levert met zijn 146 pk (veel) meer vermogen en is daarmee een echte powerbike. De keuze zal dus voor een belangrijk deel mede bepaald worden door het aanzienlijke verschil in prijs.

Voor beide modellen geld dat het zeer fijn rijdende motoren zijn met een soepel motorkarakter en een neutraal stuurkarakter.

Suzuki GSX-S950 / GSX-S1000
- Smeuïge viercilinder krachtbron
- Plezierig stuurkarakter
- In A2 uitvoering leverbaar

De Suzuki Katana is een ode aan ...

De Suzuki Katana is een ode aan de in ruim veertig jaar geleden geïntroduceerde GSX-1100S Katana. Dat was toen een heel opzienbarend model en een van de eerste Japanse motoren waarvoor het design werd uitbesteed aan een extern ontwerpbureau, het Duitse Target Design.

De nieuwe Katana is voorzien van hetzelfde blok dat de GSX-S1000 voortstuwt. In Katana uitvoering goed voor 150 pk.

Suzuki Katana
- Exclusief vormgegeven naked bike
- Potent motorblok
- Voorzien van traction control

 

 

De Suzuki GSX-S1000GT is een heerlijke machine voor de sportieve groottoerist. Ook hier verzorgt het vertrouwde 999 cc viercilinder DOHC motorblok voor de aandrijving. Goed voor 152 pk en een koppel van 106 Nm bij 9250 tpm en dan weet je dat het met de toereigenschappen wel goed zit. De sportief gesneden volle stroomlijn biedt goede bescherming tegen de elementen terwijl de stuureigenschappen een sportieve rijstijl mogelijk maken.

Suzuki GSX-S1000GT
- Voor de sportieve groottoerist
- Veel vermogen
- Comfortabele stroomlijn

De Suzuki V-Strom 650 en 1000 zijn zo’n twintig jaar na hun introductie niet meer weg te denken uit het Suzuki assortiment. Het zijn zeer fijne, allround toermotoren voor de avontuurlijk ingestelde motorrijder met goede rij- en stuureigenschappen voor een scherpe prijs. Beide aangedreven door betrouwbare v-twin blokken van respectievelijk 71 en 107 pk. Daarmee bieden ze eigenlijk alles wat een veeleisende groottoerist kan vragen. De V-Stroms zijn ook leverbaar in XT uitvoering en dan voorzien van spaakwielen.

Suzuki V-Strom 650 (XT) / 1000 (XT)
- Betrouwbare V-twin techniek
- Prima rijcomfort
- Goede prijs kwaliteitverhouding

In een niet een zo grijs verleden (1999) was de Suzuki Hayabusa de snelste supersport motorfiets ter wereld. De eerste standaard motorfiets die meer dan 300 km/u haalde. Inmiddels zijn we toe aan de derde generatie van dit legendarische model. Vermogens van 190 pk zijn niet meer uniek, maar nog steeds uitzonderlijk, maar daar is het Suzuki inmiddels niet meer om te doen. Wat er wel toe doet is het feit dat de Hayabusa nog steeds weet te imponeren met uiterst indrukwekkende prestaties, waarmee je als groottoerist zeer hoge kruissnelheden kunt realiseren.

Dankzij het goed uitgebalanceerde rijwielgedeelte zijn de stuurkwaliteiten boven elke twijfel verheven. Voorzien van een uitgebreid elektronicapakket en een nog steeds markante en tot de verbeelding sprekende vormgeving blijft de GSX-1300R een unieke verschijning.

Suzuki GSX-1300R Hayabusa
- Zeer krachtige sportmotor
- Vertrouwde stuurkwaliteiten
- markante vormgeving

Suzuki motor dealer

Suzuki is in ons land al vanaf het prille begin zeer populair in Nederland en Goedhart Motoren deelt die passie voor het merk al ruim 20 jaar. Onze Suzuki klanten kunnen dan ook altijd terugvallen op onze uitgebreide technische kennis en ervaring. Ook de Suzuki shop-in-shop is recent vernieuwd en biedt je ruime keuze in de nieuwste Suzuki motoren alsmede de originele accessoires en onderdelen die desgewenst meteen in onze werkplaats gemonteerd kunnen worden.

Motor Suzuki in Bodegraven

- Meer dan 20 jaar Suzuki dealer
- Vernieuwde Suzuki shop-in-shop met alle nieuwe Suzuki modellen
- Altijd meer dan 40 Suzuki motoren op voorraad, nieuw en gebruikt
- Montage van accessoires en onderdelen direct in onze werkplaats

Suzuki motor modellen