Laden...
Suzuki

Suzuki

24 producten

Van laag naar hoog sorteren
 1. € 10.290,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 2. € 12.290,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 3. € 7.990,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 4. € 9.690,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 5. € 3.790,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 6. € 18.490,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 7. € 18.490,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 8. € 11.490,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 9. € 11.690,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
 10. € 12.490,00
  Levertijd wordt berekend...
  Vergelijk
per pagina

Suzuki motoren

Suzuki behoort tot één van de grootste motor fabrikanten ter wereld. Alle motoren die bij Suzuki van de band af lopen zijn met zorg samengesteld en zitten boordevol met ervaring. Mede dankzij hun ervaring weet jij zeker dat je op stapt op een kwalitatief sterke motorfiets. Suzuki bouwde in 1951 hun eerste motorfiets. Door de jaren heen hebben zij dit trucje aardig weten te optimaliseren. Goedhart motoren te Bodegraven is sinds jaar en dag dealer van Suzuki motoren. Onze ruime showroom met gespecialiseerd verkoop personeel voorzien jou graag van de Suzuki die jouw hartje begeerd. Of je nu op zoek bent naar een superbike, naked of toermotorfiets van Suzuki. Wij helpen je er graag aan.

Erkend Suzuki dealer

Goedhart motoren gevestigd te Bodegraven is erkend dealer van Suzuki. Hierdoor mogen wij jou een aantal beloftes maken. Allereerst dat wij op onze showroom het volwaardige assortiment van Suzuki motoren mogen presenteren. Mocht je dus op zoek zijn naar die Suzuki V-strom 1050 XT in die specifieke kleurstelling, grote kans dat je die gaat aantreffen in onze showroom. Ten tweede dat de vakkennis van ons verkooppersoneel op peil is wat Suzuki motorfietsen betreft. Ongeacht het model waar je voor binnen komt in onze showroom, ons personeel staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zo weet je zeker dat je het beste advies in huis haalt. Samen vinden we voor jou de beste Suzuki motor. Als laatste is ook onze werkplaats helemaal up-to-date voor het onderhouden van jouw Suzuki motorfiets. Ons werkplaats personeel is opgeleid en gecertificeerd voor het onderhouden en sleutelen aan Suzuki motoren. Ook na aanschaf van jouw Suzuki kunnen we jou dus blijven helpen. Doe je liever het onderhoud zelf? Dat kan natuurlijk ook, bestel in dat geval in onze webshop gemakkelijk jouw Suzuki onderdelen online.

Grootste assortiment Suzuki motoren

Als officieel en erkend dealer van Suzuki motoren mogen we bij ons in de showroom jou het volwaardige arsenaal aan Suzuki’s laten zien. Daar tref je dan ook voor ieder wat wils. Ongeacht het type motorrijder dat je bent. Ben jij bijvoorbeeld een praktische motorrijder die niet veel waarde hecht aan ervaring en altijd spullen heen en weer brengt? Bekijk dan eens een Suzuki Burgman 400 motorscooter. Boordevol met ruimte en gebruiksgemak. Berg jouw motorhelm gewoon probleemloos op onder het zadel terwijl jij naar die afspraak gaat. Op zoek naar wat meer belevenis? Liefst met de knieën aan de grond? Dan zou je bijvoorbeeld eens kunnen kijken naar een Suzuki GSX-R 1000. Dit circuit kanon drukt meer dan 200 PK richting het asfalt. Boordevol met technische snufjes, waaronder een state-of-the-art rijwielgedeelte.

Op zoek naar wat unieks? Overweeg dan zeker de Suzuki Katana eens. Deze 1000cc sterke naked bike heeft een uniek uiterlijk. Dat ‘’Katana’’ zie je tevens ook direct terug in de styling. Vlijmscherp namelijk. Ook met de groeiende vraag naar sportieve toermotoren weet Suzuki overduidelijk raadt. Het antwoord vanuit Suzuki is namelijk de Suzuki GSX-S1000 GT, boordevol sportieve prestaties en de mogelijkheid tot zeer veel opbergruimte naast een comfortabele zit. Heb jij toch meer interesse in het pure vermogen? Dan klinkt de Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa je vast bekend in de oren. Deze motor creëerde een geheel nieuwe klasse motorfiets met zijn 1340cc blok goed voor 190pk en 150Nm koppel. Liever een kleine naked? 

Al met al weet je zeker dat je bij Suzuki kan slagen. Zeker als je ons je ermee laat helpen. Ons gespecialiseerde personeel staat voor je klaar. Samen vinden wij de Suzuki motor die bij jou past.