Laden...

Vespa

Vespa motoren

De Vespa motoren en motorscooters zijn je onmogelijk ontgaan in het straatbeeld. De rage rondom deze karaktervolle en stijlvolle machines eigenlijk nooit echt minder geweest. Al sinds de introductie van de eerste Vespa motorscooter in 1946 maakte deze machines al de tongen los bij de mensen. Toendertijd als zijnde een product van Piaggio, vandaag de dag als onderdeel van Piaggio alszijnde een eigen merk. Vespa motoren kent een grote club met fans. Begrijpelijk. Jezelf rondbewegen op een Vespa is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. Overal waar je gaat profileer jij zelf als een heuse fashionista. Bij Goedhart motoren te Bodegraven hebben wij het volwaardige assortiment aan Vespa motoren voorradig.

Erkend Vespa dealer

Als Goedhart motoren zijn wij officieel en erkend dealer van Vespa motoren en motorscooters. Mede dankzij ons dealerschap van Vespa kunnen wij jou doorgaans als één van de eerste de nieuwste modellen tonen zo gauw deze uit komen. Mocht je dus op zoek zijn naar die splinternieuwe Vespa, is er een grote kans dat je die bij Goedhart motoren als eerste de showroomvloer opgerold ziet worden. Daarbovenop is ons verkooppersoneel volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het assortiment van Vespa. Al die brandende vragen die jij hebt over dat nieuwe motorblok in de laatste Vespa GTS kunnen we dus voor jou beantwoorden. Ook is onze werkplaats helemaal ingericht en uitgerust voor het onderhouden van jouw Vespa motorscooter. Het werkplaats personeel is geschoold en gecertificeerd voor het onderhouden van Vespa motoren. Hierdoor weet jij zeker dat jouw onderhoud naar behoren uitgevoerd gaat worden. Liever het onderhoud zelf doen? Bestel dan gemakkelijk jouw Vespa onderdelen online in onze webshop. Ook kunnen wij jou helpen aan een bijzonder uitgebreid aanbod aan Vespa onderdelen in onze webshop. Op zoek naar een Vespa windscherm of een Vespa uitlaat? Zoek niet verder.

Grootste assortiment Vespa motoren

Vespa heeft een bijzonder ruim assortiment met motorscooters. Allemaal, stuk voor stuk, precies wat je gewend zou zijn van Vespa motoren. Kleurrijk, smaakvol, karakteristiek en daarbovenop bijzonder praktisch en alledaags inzetbaar. Voor de stedelijke rijder is er bijvoorbeeld de Vespa Sprint 125 en Vespa Primavera 125. Deze zijn met uitstek de meest lichtgewicht van de line-up. Een uitstekende keuze als je je bijvoorbeeld eigenlijk alleen binnen één stad rond beweegt. Indien je het toch iets verder zoekt dan is de Vespa GTS 300 een goede keuze. Qua styling is deze dan een stuk groter en anders dan de Sprint en Primavera. Daarentegen door het 300cc motorblok beter te gebruiken als je bijvoorbeeld ook nog wel eens van stad naar stad beweegt. De Vespa GTS 300 is er in een aantal verschillende varianten. Voor zij die van sportieve looks houden is er bijvoorbeeld de Vespa GTS 300 SuperSport. Deze heeft een toffe paintjob met het een en ander aan graphics aangebracht op het plaatwerk. De GTS 300 is ook leverbaar in de Vespa GTS 300 Notte variant. Deze Notte is alleen leverbaar in het matzwart met zwart gespoten accenten. Hierdoor krijg je een Vespa met een bijzondere verschijning. Ongeacht welke je kiest, een Vespa berijdt je met stijl.