loading....

10% korting op alle KTM Powerparts & Powerwear t/m zondag 25 maart

Motorhelmen

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 989

Pagina
  1. Scorpion Exo-910 Air GT Scorpion Exo-910 Air GT
    Normale prijs € 249,90 Speciale prijs € 175,-
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 989

Pagina
Met meer dan 2.000 (!) motorhelmen op voorraad ben je bij Goedhart Motoren aan het goede adres als je een nieuwe motorhelm zoekt. We verkopen motorhelmen van de beste merken, zoals Arai, Shoei, HJC, Scorpion, Schuberth, Nolan, ROOF en X-lite. Kom vooral langs in Bodegraven en vind de motorhelm die het best bij jou past!

Veel keuze

Motorhelmen zijn er in allerlei soorten en maten. Wij verkopen integraalhelmen, systeemhelmen, open helmen, allroadhelmen en kinderhelmen. En dat is niet het enige waarvoor je bij ons terecht kunt als het om motorhelmen gaat. We hebben ook accessoires als vizieren, helmcommunicatie en spullen voor helmonderhoud in ons assortiment.

Integraal-, systeem- en open helmen

De traditionele motorhelm is de integraalhelm; nog altijd de bestverkochte helm in Nederland. Een goede tweede is de systeemhelm, die je met gemak kunt openklappen. Het is de helm die bij uitstek geschikt is voor alle seizoenen. En dan zijn er natuurlijk nog de open helmen; ideaal voor in de zomer en het voor- en najaar.

Materiaal belangrijk

Behalve de verschillende typen motorhelmen is het materiaal belangrijk. De meeste helmen zijn gemaakt van glasvezel, carbon of policarbonaat. De motorhelm van carbon is het veiligst, sterkst, lichtst en ook het duurst. Een helm van glasvezel komt daar net achteraan, gevolgd door policarbonaat. Die laatste is het aantrekkelijkst qua prijs. Genoeg keuze dus, zoals je ziet. Kom langs in onze winkel en onze gespecialiseerde medewerkers helpen je aan de motorhelm die het best bij jou past! Uiteraard kun je ook direct terecht op onze webshop.