Laden...
Filteren
Arai Motorhelmen

Arai Motorhelmen

Producten 1-24 van 88

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Arai motorhelmen

Arai helmen is één van de oudere motorhelm merken. Zij begonnen in de jaren 60 met het produceren van motorhelmen. Als je het hen vraagt, waren hun eerste helmen ‘gemiddeld’ van kwaliteit. Het was dan ook de droom van motorhelmen ontwerper Mitch Arai om deze het beste te maken. Maar in welk opzicht? Best verkocht? Beste uiterlijk? Beste kwaliteit? Beste veiligheid? Laatst genoemde is waar zij hun vizieren op hebben gemikt. Dit is inmiddels gelukt. Met een Arai motorhelm op je hoofd weet je dat je een kwaliteitsproduct draagt. Niet alleen een kwaliteitsproduct qua helm op zichzelf, maar ook qua veiligheid.

De voordelen van Arai

De helmen van Arai zijn doorgaans relatief rond van vorm. Daar waar andere helm fabrikanten kiezen voor een ovale vorm, is een Arai motorhelm nog altijd rond van vorm. Hun filosofie hierachter is dat mede dankzij deze ronde vorm, een motorhelm van Arai gemakkelijker de energie afketst. Volgens hun filosofie werkt dat het beste. Dit is door de jaren heen dan ook ruimschoots verbeterd en opgeknapt. Ongeacht wat ze doen. Veiligheid staat voorop. Niet alleen de helmschalen zijn dus ingericht op ongevallen, ook de bekleding. Elke Arai motorhelm heeft standaard uitneembare binnenbekleding wat in tijden van een ongeval gemakkelijk te verwijderen is.

Alle soorten Arai helmen

Het assortiment aan motorhelmen is divers en uitgebreid.

Jethelmen

Arai maakt allerlei uiteenlopende soorten motorhelmen. Een Arai jethelm wordt ook wel een potje genoemd. In essentie heeft het misschien ook nog wel wat gelijkenissen met een pot. Dit type helm is een populaire keuze onder cruiser rijders en motorscooter rijders.

Integraalhelmen

Arai integraalhelmen zijn uitstekend geschikt voor diverse toepassingen. Ongeacht of je nu dagelijks naar je werk rijdt, of alleen de lokale circuits bezoekt. Voor het laatst genoemde gebruik zijn de mogelijkheden ook eindeloos.

Allroadhelmen

De allroad helm is een soort van kruising tussen diverse soorten motorhelm. Wel degelijk de meeste gelijkenissen met de crosshelm. Arai allroadhelmen zijn daarentegen doorgaans wel uitgerust met een vizier.

Motorhelm vizieren

Op zoek naar helm vizieren? Zoek niet verder. Ons assortiment bestaat uit een grote selectie aan motorhelm vizieren. Niet alleen met verschillende uiterlijke eigenschappen, maar ook met verschillende functies. Van simpelweg blauw geolied vizier omdat dat zo mooi aansluit op het blauwe van jouw motorhelm. Tot donker getinte vizieren voor de heldere dagen.

Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken. Goedhart motoren heeft een bijzonder ruim aanbod aan motorhelmen op voorraad die in de meeste gevallen ook uit te breiden zijn met communicatiesystemen. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Indien je er niet helemaal uitkomt welk type motorhelm bij jou past, aarzel dan niet om contact te zoeken of langs te komen. In onze webshop geniet je van snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. In onze showroom geniet je van gespecialiseerd personeel wat al jouw vragen kan beantwoorden.