Filteren

Caberg Motorhelmen

Filter producten specifiek voor jouw motor

Producten 1-36 van 68

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. -21%
  2. -22%
  3. -47%
  4. -22%
  5. -48%
  6. -40%
  7. -40%
  8. -36%
  9. -31%
  10. -26%

Producten 1-36 van 68

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Caberg Helmen

Een constante blik op de toekomst samen met boeiend design, frisse technologie en baanbrekende innovatie van Caberg hebben geleid tot het bedenken en produceren van talrijke succesvolle modellen met innovatieve eigenschappen die door motorrijders over de hele wereld worden gewaardeerd en goed worden herkend.

Caberg is het eerste Italiaanse bedrijf dat een systeemhelm op de markt heeft gebracht, en het tweede wereldwijd, voornamelijk gelovend op het grote groeipotentieel van de touringmarkt. Het sterke punt van Caberg is door de jaren heen de focus geweest op slimme helmen door look te combineren met functionaliteit.

Hoge Kwaliteits eisen van Caberg

Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in een modern industrieel gebouw waar commerciële-, administratieve-, productieafdelingen en het gecertificeerde laboratorium zijn gevestigd. Hierdoor kan het merk een scherp oog houden op de voorgeschreven kwaliteitseisen via conformiteitstesten.

De productie wordt constant gecontroleerd door middel van een streng kwaliteitstestproces dat ervoor heeft gezorgd dat 8 modellen worden bekroond met een uitstekende score bij de SHARP-veiligheidstest die is uitgevoerd door het Britse ministerie van Transport.

Helm types van Caberg

Caberg heeft van alle helmsoorten een laag aantal ontwerpen geproduceerd om zo de focus op kwaliteit te kunnen houden. Ieder model krijgt hierdoor een compleet eigen karakter met zeer hoge specificaties.

Jethelmen

In het Caberg jethelmen assortiment van Caberg vind je onder meer de Caberg jet uptown. Ondanks dat deze het hoofd niet volledig omsluit biedt een groot vizier complete bescherming tegen de rijwind. Ook heeft het merk jethelmen met afneembaar kinstuk.

Integraalhelmen

Caberg Integraalhelmen hebben een zeer herkenbaar uiterlijk. De meeste beschikken over een zeer sportief en intimiderend spits kinstuk. Hier is vaak ook een zeer geavanceerd ventilatiesysteem te vinden. In de collectie integraalhelmen vind je bijvoorbeeld de Caberg Ego en de Caberg Stunt Blade.

Systeemhelmen

Als één van de eerste producten van systeemhelmen heeft Caberg een breed aanbod van de echte toerer tot sportievere modellen. Zo vind je in het assortiment de Caberg Levo Carbon en de Caberg Droid patriot. Met Caberg Systeemhelmen ben je dan ook verzekerd van kwaliteit.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken