Laden...
Filteren
Ducati Motorhelmen

Ducati Motorhelmen

Filter producten voor je motor
Selecteer uw motor om onderdelen met pasgarantie te tonen.

Ducati Motorhelmen

Ducati werkt voor de productie van hun helmen, omdat het niet het hoofdproduct is, vaak samen met gerenomeerde partijen zoals Arai en X-lite. Dankzij deze samenwerkingen kan Ducati helmen van de hoogste kwaliteit produceren en ontwerpen met hun eigen eisen qua design en technologie.

Ducati staat bekend als een merk met 'Power', het zal dan ook niet verbazen dat de helmen van het merk ontworpen zijn voor snelheid en een zeer sportieve uitstraling hebben.

Ducati als merk

Ducati is de fiere getuige van het Made in Italy, de essentie van de Italiaanse stijl die in de lijnen van elke motor tot uitdrukking komt. Gewelfde, slanke en verleidelijke vormen voor een tijdloze stijl die een ongeëvenaard referentiepunt wordt. Ducati motorfietsen zijn in meer dan 60 landen in de hele wereld een droom voor de meest bezeten motorrijders.

Ducati integraalhelmen

Voor een aantal Ducati Integraalhelmen is er samengewerkt met een ander merk dat bekend staat om snelheid, X-Lite. Deze samenwerking heeft onder meer geleid tot de ontwikkeling van de populaire  X-Lite X-803 Ultra Carbon Ducati Speed Evo. Ook Arai is meerdere samenwerkingen aangegaan om een serie uitzonderlijke integraalhelmen te vervaardigen. 

Ducati Systeemhelmen

Ook voor Ducati systeemhelmen was X-lite een waardige partner voor Ducati. Dit partnerschap heeft namelijk ook geleid tot de Ducati Horizon X-1004 Motorhelm.