Laden...

Helmmutsen

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Helmmutsen en kollen

Tijdens het motorrijden worden er vaak kollen en helmmutsen onder de motorhelm gedragen. De kollen en helmmutsen hebben veel voordelen. De kin en hals blijven warm. Je voorkomt ook met een kol of helmmuts dat de binnenkant van je helm vettig en vuil wordt. De kollen en helmmutsen zijn eenvoudig te wassen.

Wij hebben de volgende topmerken in ons assortiment:

  • Bering
  • IXS
  • Alpinestars
  • Booster
  • Respro

Wij hebben van het merk Booster ook Tubes. Dit zijn handige kollen die op verschillende wijze te dragen zijn. De kollen zijn op allerlei manieren te dragen op de motor of in je vrije tijd. De tubes worden geleverd in een duopack. In het duopack zit een variant voor in de zomer en een winter variant. De zomer variant is gemaakt van microvezel. De winter variant is gemaakt van microvezel Fleece onderzijde.

Uit welke maten en kleuren kies jij?

Wij hebben de kollen en helmmutsen in de kleur zwart. Wij hebben voor jou de kollen en helmmutsen in verschillende maten. Welke maat je hebt bij de kollen en helmmutsen verschilt per kol en helmmuts. De IXS Zamora nekwarmer is verkrijgbaar in veel maten. Jij hebt de keus uit L/XL en S/M. De WS Neckwarmer GRANADA EVO black is verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL.

Jij bent in staat om nu al een kol en helmmuts te bestellen, zie hieronder. Wil je toch nog even liever in de winkel kijken of heb je nog een specifieke vraag?

Kom dan naar onze winkel gevestigd aan de Europalaan 1d in Bodegraven. Onze gespecialiseerde werknemers geven je graag advies.