loading....

Meld je aan voor de KTM On Tour op zondag 25 maart

Pinlock

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 26

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 26

Pagina

Als je op de motor zit, komt er soms lucht in je helm. Door het temperatuurverschil komt er damp op het vizier van je motorhelm. Dit verminderd je zicht. He is onaangenaam en bovendien gevaarlijk. Met de Pinlock vizier heb je hier geen last van. De Pinlock vizieren zijn gemaakt door topmerken als HJC en Schuberth.

Wat is een Pinlock vizier?
Als de lucht in de helm vocht bevat, ontstaat er door het temperatuurverschil tussen de binnen- en buitenkant van de helm damp. De damp komt op je vizier te zitten en verstoort je zicht.

De Pinlock lens is gemaakt van kunststof. De kunststof heeft de eigenschap dat het vochtabsorberend is. Daarnaast is er een siliconenrand die zich op de Pinlock lens bevindt, om een dubbelglas effect te creëren. De luchtkamer tussen de Pinlock lens en het vizier van de motorhelm, zorgt voor dat de temperatuurverschillen stukken kleiner zijn. Je Pinlock lens verzekert u daardoor van een zicht zonder condens.

Materiaal
De Pinlock vizieren zijn gemaakt van kunststof. Dit materiaal heeft de eigenschap dat het vochtabsorberend is.

Welke kleuren hebben wij?
Er zijn vizieren beschikbaar in de kleuren donker getint, helder, amber, geel en getint.

Wat zijn de tarieven voor een Pinlock vizieren?
De Pinlock vizieren kosten tussen de € 0 - € 38. Gebruik de filter aan de linkerkant om aan te geven wat je budget is.

De Pinlock vizieren zijn nu hier beneden te bestellen. Je Pinlock vizier liever in de winkel kopen of heb je nog vragen? Kom gerust even langs bij ons in de winkel. Ontvang gratis advies van één van onze gespecialiseerde werknemers. Wij zijn gevestigd aan de Europaweg 1d in Bodegraven.