Laden...
Filteren
HJC motorhelmen

HJC motorhelmen

Producten 1-24 van 175

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

HJC motorhelmen

HJC is de grootste helmenfabrikant van de wereld. HJC motorhelmen staan voor een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en een stijlvol uiterlijk. De helmen van HJC hebben een scherpe prijsstelling en zijn mede daardoor perfect voor budgetkritische motorrijders en rijders die slechts af en toe op de motor springen.

OVER HJC

De in 1971 opgerichte helmenfabrikant mag zich al ruim twee decennia lang het grootste helmenmerk ter wereld noemen.

HJC produceert sinds zijn oprichting uitsluitend motorhelmen. De combinatie van specialisme, ervaring in research & development en innovatieve inslag voor een zeer schappelijke prijs, maakt dat het merk erg in trek is bij motorrijders over de hele wereld.

Jaarlijks worden door HJC ongeveer 2 miljoen helmen geproduceerd, verspreid over vier internationale productiefaciliteiten. In de Koreaanse hoofdvestiging, gelegen in ‘Helmet Valley’, worden complete HJC helmen gemaakt, van helmschaal tot vizier.

Buiten Korea wordt er ook geproduceerd in eigen fabrieken in China en Vietnam. Het HJC helmenaanbod loopt van mid-range tot high-end.

Ondanks de scherpe prijs zitten de meeste HJC motorhelmen boordevol extra technieken die het rijden comfortabeler en veiliger maken. Zo is in de meeste gevallen een (quick release) zonnevizier geïnstalleerd, kunnen de binnenvoering en het wangkussen worden uitgenomen om deze te wassen en zijn de vizieren vaak Pinlock-compatibel.

HJC motorhelmen kunnen twee soorten sluitingen hebben, afhankelijk van het gebruik van de helm. De snelsluiting komt veel voor op de helmen die worden gedragen door tourrijders. De microlock-sluiting, die net even steviger is, is geplaatst in de helmen voor intensieve rijders.

Integraalhelmen van HJC

HJC integraalhelmen zijn verkrijgbaar in vele verschillende types, hierdoor is er altijd een helm voor jou. Zeer functionele helmen zoals de standaard HJC I70, RPHA 1 en de RPHA 90S die ondanks een simpel design boordevol techniek zitten. En hier tegenover de HJC R-PHA 11 Venom 2 die juist een zeer uitgebreid design heben.

HJC Systeemhelmen

Naast Integraalhelmen is er ook een uitgebreide collectie HJC Systeemhelmen. De Systeemhelmen genieten de kwaliteit die we van HJC gewend zijn. Neem als voorbeeld de HJC C91 of de RPHA 90. Deze Systeemhelm is de opvolger van de succesvolle R-PHA Max Evo maar is op verschillende punten flink aangepakt. Deze compacte helm is door het gebruik van Carbon en fiberglass erg licht. De R-PHA-90 heeft sterk verbeterde ventilatieopeningen om het klimaat in de helm zo aangenaam mogelijk te maken.

HJC Jethelmen

Of je op zoek bent naar een functionele, een design helm, of een combinatie, HJC Jethelmen bieden een zeer ruime keuze. De meeste herbergen een ingebouwd zonnevizier en zijn aerodynamisch ontworpen voor een ongestoorde rit.

Motorhelm vizieren

Op zoek naar helm vizieren? Zoek niet verder. Ons assortiment bestaat uit een grote selectie aan motorhelm vizieren. Niet alleen met verschillende uiterlijke eigenschappen, maar ook met verschillende functies. Van simpelweg blauw geolied vizier omdat dat zo mooi aansluit op het blauwe van jouw motorhelm. Tot donker getinte vizieren voor de heldere dagen.