End of Season Sale is gestart! Bekijk acties
Filteren

HJC Motor Communicatie

Filter producten voor je motor
Geen producten gevonden voor deze selectie. Wij zijn dagelijks bezig met toevoegen van nieuwe producten. Kun je niet vinden wat je zoekt laat het ons weten.

HJC

HJC heeft een trotse geschiedenis in het leveren van motorhelmen van hoge kwaliteit aan zowel het publiek als aan racers over heel de wereld. Iedere helm is handgemaakt door vakkundige werknemers. De perfecte logistiek garandeert een redelijke prijs en de strenge controles op de kwaliteit zorgen voor tevredenheid.

HJC heeft veel succes genoten als hoofdsponsor van de 2016 HJC Helmets GP Ceské republiky en de 2017 HJC Helmets GP de France, en in 2018 keerde HJC terug naar Le Mans voor de HJC Helmets Grand Prix de France 2018. HJC is verheugd jaarlijks een titelsponsor van MotoGP-evenementen te zijn, omdat het bedrijf hiermee kan teruggeven aan onze branche en steunt de motorsport waar we zo dol op zijn. Door de jaren heen staat HJC bekend om de kwaliteit van zijn producten. Dit was de focus en missie van elk individu bij HJC met als gevolg een indrukwekkend resultaat.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken