Laden...
Filteren
Motor Communicatie

Motor Communicatie

20 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Bij Goedhart motoren tref je de beste spullen. Motor communicatie is hier geen uitzondering van. Niet alleen voor de rijder die simpelweg wat muziek onderweg wilt, maar ook voor de rijder die van plan is om met 12 man/vrouw op stap te gaan. Bij Goedhart motoren vind je wat je nodig hebt.

Motor communicatie is handig voor diverse doeleinden. Het voornaamste is communiceren met je tourgenoten. Ongeacht of dit andere motorrijders die 500 meter verderop zijn, of dat het je vriend/vriendin/man/vrouw/wehebbenheternognietovergehad is die achterop zit op de motor. Daarin zijn natuurlijk ook diverse opties. Afhankelijk van het communicatiesysteem wat je kiest loopt het bereik ook nogal uiteen. Sommige sets kunnen qua bereik wel meer dan een kilometer ver reiken. Voor ieder wat wils. Misschien wil je wel simpelweg alleen muziek luisteren. Dat kan natuurlijk ook. Vrijwel alle sets ondersteunen deze functionaliteit. Wat dat betreft heb je ook geen duur communicatiesysteem nodig.

Voor navigeren is een helm motor communicatie systeem ook makkelijk. Je kunt immers de route gewoon instellen op je telefoon of motor navigatiesysteem. Omdat deze verbonden is met jouw helm communicatie zal de route vervolgens daardoor opgelezen worden. Zo weet jij zeker dat je gaat komen waar je moet zijn.

Helmen met bluetooth communicatie

Motor communicatie is doorgaans vrij gemakkelijk om in te bouwen in een motorhelm. Niet elke helm is hier evenveel geschikt voor. Sommige motorhelmen zoals bijvoorbeeld de Shoei Neotec zijn al voorbereid. Andere motorhelmen is het simpelweg gewoon niet mogelijk. Wil je zeker weten dat in jouw helm een communicatiesysteem in te bouwen valt? Neem dan even contact op. Daar helpen wij jou graag mee verder.

Communicatiesystemen zijn vrij flexibel in te zetten. Indien je besluit je TomTom of Garmin thuis te laten kun je probleemloos jouw communicatiesysteem koppelen aan je telefoon. Bij veel sets kun je tevens ook je Google assistent en Siri besturen. Dit met alle functionaliteiten die daar bij horen.

De bekendste merken bij Goedhart Motoren

In de wereld van communicatiesystemen zijn er eigenlijk maar een aantal grote spelers. Natuurlijk kom je deze tegen in het assortiment van Goedhart Motoren.

Cardo communicatie systemen

Cardo is een in Groot Brittannië gevestigd bedrijf wat al bluetooth systemen fabriceert sinds 2003. Vandaag de dag zijn zij nog steeds actief met allerlei bluetooth oplossingen. Waaronder voor motorhelmen.

Sena communicatie systemen

Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken.

Goedhart motoren kan jou een ruim aanbod aan originele en aftermarket onderdelen voor jouw motorfiets te leveren. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Zoek de onderdelen behorende bij jouw motorfiets bij elkaar middels de part-finder, zo weet je absoluut zeker dat je een onderdeel koopt wat past op jouw motor. Snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. Indien je toch onverhoopt niet helemaal kan vinden wat je zoekt, aarzel dan niet. Neem even contact met ons op.Wij helpen je graag verder.