Werken bij Goedhart? Bekijk vacatures
Filteren

Scorpion-EXO Motor Communicatie

Filter producten voor je motor
Geen producten gevonden voor deze selectie. Wij zijn dagelijks bezig met toevoegen van nieuwe producten. Kun je niet vinden wat je zoekt laat het ons weten.

Scorpion Exo

ScorpionExo is, eenvoudigweg, de volgende golf in het ontwerp en de productie van motorhelmen en beschermende uitrusting. ScorpionExo helmen zijn ontworpen door enkele van 's werelds meest gewilde helmontwerpers, met meer dan 178 jaar aan cumulatieve ervaring. De wilde, innovatieve grafische ontwerpen van ScorpionExo worden gemaakt in broeinesten van extreme sports creativiteit over de hele wereld, van Europa tot Zuid-Californië, om twee stappen vooruit te blijven in dit snel veranderende veld.

De Scorpion Sports-fabriek

Ook wel The Big Nest, is een moderne fabriek, op maar liefts 86.000 vierkante meter land. The Big Nest wordt bemand door maar liefst 600 bekwame technici, elk toegewijd aan het maken van 's werelds beste beschermende hoofddeksels. Bijna elke operatie die nodig is om helmen van wereldklasse te maken, bevindt zich op deze geweldige faciliteit, inclusief glasvezel/Kevlar en polycarbonaat schaalgieten, EPS voering productie, voering naaien, water-decal productie, cleanroom verfcabines, droogkamers, vergadering, verpakking en verzending. Om elke operatie en elk detail te beheersen en optimale kwaliteit, vertrouwenwekkende integriteit en uiterste efficiëntie te verzekeren heeft ScorpionExo de gehele productie in eigen handen. Deze aandacht voor detail wordt gedemonstreerd door het feit dat elke ScorpionExo motorhelm is gecertificeerd door ECE 22-05 (getest door TÜV Rheinland ) goedkeuring of door SNELL foundation voor de Verenigde Staten.

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken