Laden...
Filteren
Nolan Motorhelmen

Nolan Motorhelmen

Producten 1-24 van 134

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Nolan Motorhelmen

Bij Goedhart motoren tref je een ruim aanbod aan Nolan helmen. Ons assortiment is met zorg samengesteld. Kwaliteit staat hierbij centraal. Nolan motorhelmen mogen dan absoluut niet ontbreken in het assortiment. Nolan helmen ofwel de Nolangroup is een oude rot in het vak. Dit van origine italiaanse motorhelmen merk werd opgericht in 1972. Destijds waren zijn vooral actief in de auto accessories. Na dit niet lang te hebben gedaan besloten zij de investering te maken om Polycarbonaat helmschalen te kunnen fabriceren. Vandaag de dag hebben zij dit process aardig onder de knie. Per jaar maken zij zo een slordige 400.000 motorhelm schalen.

De voordelen van Nolan

Natuurlijk heb jij er maar één nodig. Niet alleen weten zij met hoog tempo veel helmen te produceren, ook weten zij aardige de fijne kneepjes om deze ook comfortabel in te richten, veilig te maken en tevens uit te rusten met de nodige features. Nolan motorhelmen zijn dan doorgaans ook rijk aangekleed. Pin-lock systemen, uitstekende ventilatie en doorgaans windstil zijn eigenschappen van Nolan helmen.  

Alle soorten Nolan helmen

Bij Nolan tref je een uitgebreid aanbod aan motorhelmen. Ongeacht welke helm je kiest, je geniet van een fantastische kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Jethelmen

Nolan Jethelmen komen in allerlei soorten en maten. Hun allereerste helm die zij ooit produceerde was een jethelm. De jethelm wordt ook wel een potje genoemd. In essentie heeft het misschien ook nog wel wat gelijkenissen met een pot. Dit type helm is een populaire keuze onder cruiser rijders en motorscooter rijders.

Integraalhelmen

Integraalhelmen zijn uitstekend geschikt voor diverse toepassingen. Ongeacht of je nu dagelijks naar je werk rijdt, of alleen de lokale circuits bezoekt. Voor het laatst genoemde gebruik zijn de mogelijkheden ook eindeloos.

Systeemhelmen

De systeemhelm is een van de meest veelzijdige motorhelmen die er te krijgen is. De systeemhelm geniet eigenschappen van veel verschillende soorten helmen. Niet alleen de veiligheid van een integraalhelm, maar ook de beleving van een jethelm.

Motorhelm vizieren

Op zoek naar helm vizieren? Zoek niet verder. Ons assortiment bestaat uit een grote selectie aan motorhelm vizieren. Niet alleen met verschillende uiterlijke eigenschappen, maar ook met verschillende functies. Van simpelweg blauw geolied vizier omdat dat zo mooi aansluit op het blauwe van jouw motorhelm. Tot donker getinte vizieren voor de heldere dagen.

Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken. Goedhart motoren heeft een bijzonder ruim aanbod aan motorhelmen op voorraad die in de meeste gevallen ook uit te breiden zijn met communicatiesystemen. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Indien je er niet helemaal uitkomt welk type motorhelm bij jou past, aarzel dan niet om contact te zoeken of langs te komen. In onze webshop geniet je van snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. In onze showroom geniet je van gespecialiseerd personeel wat al jouw vragen kan beantwoorden.