Laden...
Filteren
Schuberth Motorhelmen

Schuberth Motorhelmen

Producten 1-24 van 68

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Schuberth Motorhelmen

Bij Goedhart motoren tref je een ruim aanbod aan Schuberth helmen. Ons assortiment is met zorg samengesteld. Kwaliteit staat hierbij centraal. Schuberth motorhelmen mogen dan absoluut niet ontbreken in het assortiment. Schuberth is met uitstek het meest oude motorhelmen merk. Alhoewel hun geschiedenis helemaal terug gaat naar 1922, rolde hun eerste motorhelm in 1954 van de band. De zogeheten Schuberth Aero. Echt veel had het niet te maken met Aero. De definitie van aerodynamica was in 1954 heel iets anders dan die van nu. Dit is dan ook te zien. Vandaag de dag staan Schuberth's bekend om hun kwaliteit, geluidsdichtheid en aerodynamica.

De voordelen van Schuberth

Zoals gezegd staat Schuberth bekend om de kwaliteit, geluidsdichtheid en aerodynamica. Laatstgenoemde geldt trouwens rondom de hele helm. Ongeacht of je dus vol in de wind naar voren kijkt of naar links. De helm blijft stabiel in de wind liggen. Dit maakt Schuberth motorhelmen tevens een populaire keuze op lange afstands motoren.

Alle soorten Schuberth helmen

Bij Schuberth tref je een uitgebreid aanbod aan motorhelmen. Ongeacht welke helm je kiest, je geniet van een kwalitatief hoogstaande helm die comfortabel en windstil is.

Jethelmen

Schuberth Jethelmen komen in allerlei soorten en maten. Hun allereerste helm die zij ooit produceerde was een jethelm. De jethelm wordt ook wel een potje genoemd. In essentie heeft het misschien ook nog wel wat gelijkenissen met een pot. Dit type helm is een populaire keuze onder cruiser rijders en motorscooter rijders.

Systeemhelmen

De systeemhelm is een van de meest veelzijdige motorhelmen die er te krijgen is. De systeemhelm geniet eigenschappen van veel verschillende soorten helmen. Niet alleen de veiligheid van een integraalhelm, maar ook de beleving van een jethelm.

Motorhelm vizieren

Op zoek naar helm vizieren? Zoek niet verder. Ons assortiment bestaat uit een grote selectie aan motorhelm vizieren. Niet alleen met verschillende uiterlijke eigenschappen, maar ook met verschillende functies. Van simpelweg blauw geolied vizier omdat dat zo mooi aansluit op het blauwe van jouw motorhelm. Tot donker getinte vizieren voor de heldere dagen.

Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken. Goedhart motoren heeft een bijzonder ruim aanbod aan motorhelmen op voorraad die in de meeste gevallen ook uit te breiden zijn met communicatiesystemen. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Indien je er niet helemaal uitkomt welk type motorhelm bij jou past, aarzel dan niet om contact te zoeken of langs te komen. In onze webshop geniet je van snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. In onze showroom geniet je van gespecialiseerd personeel wat al jouw vragen kan beantwoorden.