Laden...
Filteren
Scorpion-Exo motorhelmen

Scorpion-Exo motorhelmen

Producten 1-24 van 171

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Scorpion-Exo Motorhelmen

Scorpion-Exo helmen zijn kwalitatief hoogstaande motorhelmen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Er is geen motorhelm fabrikant die zo een uiteenlopend aanbod heeft als Scorpion helmen. Ongeacht of je nu op zoek bent naar een jethelm, integraalhelm of systeemhelm. Scorpion heeft het. Tevens ook in diverse prijsklassen. Je hebt bij Scorpion al een motorhelm voor €99,- euro. Goedkoop kun je dus gerust zeggen. Daarentegen met geen enkele compromis op kwaliteit en features. Pin-lock vizieren, fiberglas helmschalen en dergelijke meer is iets heel gebruikelijks binnen het assortiment van Scorpion.

De voordelen van Scorpion-Exo

Scorpion maakt zijn motorhelmen van A tot Z in eigen huis. Daar waar andere fabrikanten links en rechts wat dingen uitbesteden doet Scorpion alles zelf. Zo hebben zij volledige controle op het gehele fabricageproces. Gunstig voor de garantie die zij geven, gunstig voor de prijs. Met het aanschaffen van een Scorpion motorhelm weet je zeker dat je een kwalitatief hoogstaand product in huis haalt. Zonder dat je daar heel veel voor hoeft te betalen.

Alle soorten Scorpion-Exo helmen

Bij Scorpion tref je een bijzonder uitgebreid aanbod aan motorhelmen. Ongeacht welke helm je kiest, je geniet van een fantastische kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Jethelmen

Scorpion maakt een uiteenlopend aantal soorten Jet helmen. De jethelm wordt ook wel een potje genoemd. In essentie heeft het misschien ook nog wel wat gelijkenissen met een pot. Dit type helm is een populaire keuze onder cruiser rijders en motorscooter rijders.

Integraalhelmen

Integraalhelmen zijn uitstekend geschikt voor diverse toepassingen. Ongeacht of je nu dagelijks naar je werk rijdt, of alleen de lokale circuits bezoekt. Voor het laatst genoemde gebruik zijn de mogelijkheden ook eindeloos.

Systeemhelmen

De systeemhelm is een van de meest veelzijdige motorhelmen die er te krijgen is. De systeemhelm geniet eigenschappen van veel verschillende soorten helmen. Niet alleen de veiligheid van een integraalhelm, maar ook de beleving van een jethelm.

Allroadhelmen

De allroad helm is een mengelmoes tussen allerlei soorten motorhelm. De meeste overeenkomsten vind je met de crosshelm. De allroad helm is in tegenstelling tot de crosshelm wel uitgerust met een vizier.

Motorhelm vizieren

Op zoek naar helm vizieren? Zoek niet verder. Ons assortiment bestaat uit een grote selectie aan motorhelm vizieren. Niet alleen met verschillende uiterlijke eigenschappen, maar ook met verschillende functies. Van simpelweg blauw geolied vizier omdat dat zo mooi aansluit op het blauwe van jouw motorhelm. Tot donker getinte vizieren voor de heldere dagen.

Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken. Goedhart motoren heeft een bijzonder ruim aanbod aan motorhelmen op voorraad die in de meeste gevallen ook uit te breiden zijn met communicatiesystemen. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Indien je er niet helemaal uitkomt welk type motorhelm bij jou past, aarzel dan niet om contact te zoeken of langs te komen. In onze webshop geniet je van snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. In onze showroom geniet je van gespecialiseerd personeel wat al jouw vragen kan beantwoorden.