Laden...
Filteren
Shark motorhelmen

Shark motorhelmen

Producten 1-24 van 29

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Shark Motorhelmen

Het Franse Shark bestaat sinds 1986 en is opgericht door een aantal voormalige professionele motorcoureurs. Meer dan 200 topcoureurs zoals Randy de Puniet, Troy Corser en Scott Reading dragen nog steeds hun steentje bij aan het ontwerp en de ontwikkeling van hoogwaardige helmen.

Shark Helmets is gevestigd in Marseille, waar 600 man personeel meewerkt aan de ontwikkeling, productie en verkoop van zo’n 350.000 helmen per jaar. Shark helmen worden in een netwerk van 5000 dealers wereldwijd aan de man gebracht.

Eigenschappen van Sherk helmen

Zoals het een speler van formaat in helmenland betaamt, besteedt Shark veel aandacht aan veiligheid, ontwikkeling en innovatie. Het Britse onafhankelijk SHARP, dat de veiligheid van motorhelmen test, heeft zo goed als elke Shark helm bekroond met 4 of 5 sterren, waarbij 5 de hoogst haalbare score is. Hiernaast heeft het R&D center van Shark de beschikking over een eigen windtunnel, wat resulteert in goede prestaties op gebied van aerodynamica, stabiliteit en ventilatie. Ook innovatie staat hoog in het vaandel bij de ontwikkeling van een Shark helm. Regelmatig komen er nieuwe modellijnen met gedurfde designs uit, die hiernaast ook op technisch gebied opvallend zijn. Op deze manier behoudt Shark haar status als een van de koplopers op het gebied van motor- en scooterhelmen.

Alle soorten Shark helmen

Integraalhelmen

Systeemhelmen

Jethelmen