Laden...
Filteren
Shoei Motorhelmen

Shoei Motorhelmen

Producten 1-24 van 132

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Shoei Motorhelmen

In ons assortiment staat kwaliteit centraal. Shoei helmen mogen dan ook absoluut niet ontbreken. Al sinds jaar en dag staat bij hun, net zoals bij ons, kwaliteit centraal. Shoei motorhelmen is opgericht in 1959 in Japan. De Japanse Eitaro Kamata ontwierp en gebruikte diverse helmen voor de racerij. Niet lang na het oprichten van SHOEI in Japan namen zij de Verenigde Staten over. Kort daarop volgde Europa. Ondanks hun inmiddels wereldwijde dealernetwerk is SHOEI nog altijd niet groter dan 500 man personeel. 500 mensen die hun vak leven. Niet alleen met passie en toewijding, maar ook met liefde en oog voor kwaliteit.

De Voordelen van Shoei

Het leveren van kwaliteit begint bij het produceren met kwaliteit. Shoei motorhelmen bestaan enkel en alleen uit schalen gemaakt van geëxpandeerd polystyreen. Dit is niet alleen een bijzonder lichtgewicht materiaal, maar ook heel erg sterk. Precies twee eigenschappen die belangrijk zijn bij een motorhelm. Elke helmschaal wordt gefabriceerd door één persoon. Elk personeelslid wat bij Shoei motorhelmen in elkaar zet is hiervoor opgeleid en gespecialiseerd. Zij zijn gedreven en hun product is hun trots. Je kan je voorstellen dat garantiegevallen eigenlijk nauwelijks voor komen bij helmen van Shoei.

Alle soorten Shoei helmen

Shoei heeft allerlei soorten motorhelmen. Ongeacht wat je zoekt, Shoei maakt het. Natuurlijk met de kwaliteit die je van ze gewend bent. Daarbovenop ook het afwerkingsniveau en tevens een bewaartermijn van 10 jaar.

Integraalhelmen

Integraalhelmen zijn uitstekend geschikt voor diverse toepassingen. Ongeacht of je nu dagelijks naar je werk rijdt, of alleen de lokale circuits bezoekt. Voor het laatst genoemde gebruik zijn de mogelijkheden ook eindeloos.

Systeemhelmen

De systeemhelm is een van de meest veelzijdige motorhelmen die er te krijgen is. De systeemhelm geniet eigenschappen van veel verschillende soorten helmen. Niet alleen de veiligheid van een integraalhelm, maar ook de beleving van een jethelm.

Allroadhelmen

De allroad helm is een soort van kruising tussen diverse soorten motorhelm. Wel degelijk de meeste gelijkenissen met de crosshelm. De allroad helm is daarentegen doorgaans wel uitgerust met een vizier.

Jethelmen

Shoei maakt een aantal verschillende soorten Jet helmen. De jethelm wordt ook wel een potje genoemd. In essentie heeft het misschien ook nog wel wat gelijkenissen met een pot. Dit type helm is een populaire keuze onder cruiser rijders en motorscooter rijders.

Motorhelm vizieren

Op zoek naar helm vizieren? Zoek niet verder. Ons assortiment bestaat uit een grote selectie aan motorhelm vizieren. Niet alleen met verschillende uiterlijke eigenschappen, maar ook met verschillende functies. Van simpelweg blauw geolied vizier omdat dat zo mooi aansluit op het blauwe van jouw motorhelm. Tot donker getinte vizieren voor de heldere dagen.

Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken. Goedhart motoren heeft een bijzonder ruim aanbod aan motorhelmen op voorraad die in de meeste gevallen ook uit te breiden zijn met communicatiesystemen. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Indien je er niet helemaal uitkomt welk type motorhelm bij jou past, aarzel dan niet om contact te zoeken of langs te komen. In onze webshop geniet je van snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. In onze showroom geniet je van gespecialiseerd personeel wat al jouw vragen kan beantwoorden.