Laden...
Filteren
Alpinestars Motorkleding

Alpinestars Motorkleding

Producten 1-24 van 227

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Alpinestars motorkleding

Alpinestars levert een compleet aanbod aan motorkleding en laarzen in Italiaanse stijl, met een Europese kwaliteit.

De Kracht van Alpinestars Motorkleding

  • Geboren uit passie, groot geworden door kwaliteit
  • Innovatief, stijlvol en up to date
  • Alpinestars heeft inmiddels een kwart eeuw ervaring met motorkleding
  • Beschermingsspecialist Alpinestars begon als fabrikant van skilaarzen
  • Alpinestars was pionier op het gebruik van beschermende garens zoals Nomex (brandvrij) en Kevlar (meer dan ijzersterk)

Voor wie?

Alpinestars is vooral gericht op sportieve en modebewuste rijders. De Alpinestars producten zijn ‘battle proven’ op alle circuits ter wereld. En het merk verloochent zijn Italiaanse roots niet. “Que bella!” betekent: “Wat mooi!”

Over Alpinestars

Alpinestars biedt in leder en textiel de mooiste keuzes in motorkleding voor tourrijders, allroaders en offroad rijders. En dat voor alle budgetten en alle seizoenen. Maar de roots van Alpinestars liggen in de sportieve hoek.

Alpinestars begon in 1963 in Italië met de productie van motorlaarzen. De naam van het bedrijf is de Engelse naam voor de in de bergen van de regio groeiende bloem. Het logo is dan ook geen haai-achtige, maar een ster met een ‘a’ er voor.

In de tijd na de oprichting ontwikkelde Alpinestars zich tot een innovatieve fabrikant van lederen race overalls, combi’s en sportieve- en race handschoenen. Sinds het begin van deze eeuw is Alpinestars een volwaardig allround motorkleding fabrikant geworden.

Inclusief de textiele lijn kleding met Gore-Tex membraan (ook in laarzen en handschoenen). Alpinestars maakt niet alleen motorkleding, maar levert ook kleding aan F1 rijders, Nascar piloten en alle andere soorten sportbeoefenaars op wielen. Aan mensen wiens leven van hun kleding af kan hangen.

Vanuit die insteek is recentelijk ook het Tech Air Race System ontworpen, een high tech, hoogst sensitieve ‘airbag’ voor motorrijders. Welke motorkleding is het beste?