Laden...
Filteren
Bering Motorkleding

Bering Motorkleding

Producten 1-24 van 113

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorkleding Bering – Voor Veiligheid en Innovatie

Onmisbaar bij een motorrijder is de motorkleding. De motorkleding van Bering bestaat uit een ruim assortiment waarmee je altijd slaagt.

Het is een feit dat je als motorrijder minder opvalt dan andere weggebruikers. Hierdoor is de kans op een ongeval groter. Om er zeker van te zijn dat je je niet te erg bezeerd is er de motorkleding van Bering.  Ook is de motorkleding ideaal omdat het flexibel zit en ook nog stijlvol is.

De motorkleding van Bering wordt van ander materiaal gemaakt dan normale kleding. Het materiaal wordt anders verwerkt en gemaakt met andere stiksels. Juist die stiksels beschermen je bij een ongeval als je over het asfalt glijdt. Naast de bescherming bij ongevallen is de motorkleding ook goed bestemt tegen de kou, wind en regen.

Motorkleding van Bering is veelzijdig en zo is er motorkleding voor elk seizoen van het jaar voor jou beschikbaar.

Wat maakt Bering een sterk merk?

Bering is een welbekend motorkleding bedrijf over de hele wereld maar wat maakt ze een sterk merk?

Ten eerste zit de motorkleding van Bering erg comfortabel. De motorkleding schuurt of trekt niet en dit zorgt ervoor dat je rustig en zonder irritaties kan rijden.

Omdat Bering vroeger kleding produceerde voor de zeevaartsector zijn de kleren extra stevig en warm. Kleding in de zeevaartsector moet bestemd zijn tegen kou en zout van het zeewater maar ook tegen slijterij omdat het niet altijd even veilig is op een schip. Je kan er daarom vanuit gaan dat de motorkleding van Bering super veilig en warm is.

Bering is al gauw begonnen met het creëren van een dameslijn. Daarom kan je er als vrouw vanuit gaan dat er stijlvolle motorkleding voor jou klaar ligt.

Bering heeft een ontzettend breed assortiment en daarom is er voor ieder soort motorrijder kleding beschikbaar. Voor de die hards maar ook voor de tour rijders die in mooi weer willen rijden.

Waarom de motorkleding van Bering zo veilig is

Bering is een innovatief motorkleding bedrijf dat altijd op zoek is naar systemen en materialen die op zijn minst voldoen aan de volgende normen:

  • Ingebouwde veiligheidsonderdelen (knie, elleboog, schouder en rug beschermers) die allemaal voldoen aan de CE normen
  • Vastzittende kleding dat niet flappert en je in de weg kan zitten tijdens het rijden
  • Reflectecterend materiaal zodat je ’s nachts ook goed zichtbaar bent
Welke motorkleding is het beste?