Filteren

Forma Motorkleding

Filter producten specifiek voor jouw motor

19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
  1. -16%
  2. -45%
  3. -19%
  4. -23%
  5. -30%
  6. -32%
  7. -20%
  8. -19%

19 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Forma

Het merk Forma werd geboren in 1999. Het merk werd gecreëerd door Mr.Ivano Binotto en zijn vrouw Mrs.Simonetta, die tot die tijd al 25 jaar mede-eigenaren en managers waren van de grootste producent van OEM off-road motorlaarzen in de wereld. Ze besloten om een nieuw 100% onafhankelijk bedrijf te starten om zijn nieuwe Forma-merk op de markt te brengen. Hun 25-jarige knowhow en ervaring in het bouwen van motorlaarzen waren volledig gericht op het ontwikkelen van een nieuw en innovatief assortiment. Sinds die tijd is Forma blijven groeien en momenteel wordt het merk verkocht in meer dan zeventig landen over de hele wereld met een solide en geconsolideerd distributienetwerk. Het merk Forma wordt nu erkend als een van de meest innovatieve merken in de motorlaarsbranche.

Het bedrijf is gevestigd in Altivole (TREVISO) in Italië. Altivole ligt dicht bij Asolo & Montebelluna, dat wordt omschreven als het "hart van de sportschoenen van de wereld"; enkele van de weinige belangrijke industrieën zijn gewijd aan voetbalcleats, tennisschoenen en de beroemde hemellaarzen en natuurlijk motorlaarzen die in dit sportsysteemdistrict zijn geboren. Het is niet moeilijk om de juiste materialen te verzamelen en uitstekende mensen te vinden die hun ontwikkelings- en arbeidsvaardigheden hebben verhoogd om technische en hoogwaardige producten te maken. Al deze eigenschappen hebben dit deel van de wereld in het bijzonder geïndiceerd om een werkelijk fantastische motorlaars te produceren. Het bedrijf is zeer gespecialiseerd en produceert alle soorten (en enige) motorlaarzen.

De afgelopen tien jaar heeft het bedrijf zijn eigen productiefaciliteiten in eigen beheer in Roemenië. Dit heeft het toegestaan om een "made in Europe" -product te maken met alleen de hoogste standaardkwaliteit; uiteraard wordt de productie gevolgd door Italiaans personeel. 

Maximale aandacht wordt besteed aan veiligheid. Bijna het gehele assortiment (met uitzondering van enkele stadsschoenen) is CE-goedgekeurd EN 13634: 2010/12 door het belangrijkste Italiaanse test- en onderzoekscentrum Ricotest

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken