loading....

Motorkleding Gerbing s

Motorkleding Gerbing s
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

  1. Gerbing Verwarmde Binnenjas Gerbing Verwarmde Binnenjas
    € 219,00
  2. Gerbing's Hybride Gerbing's Hybride
    € 189,00
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Motorkleding Gerbing – Voor Warme Ritten tijdens Lage Temperaturen

Motorkleding van Gerbing is ideaal bij lage temperaturen. Wil jij ook meer weten over de motorkleding van Gerbing? Ontdek meer en bekijk de kleding in de webshop.

Gerbing is opgericht in 1976, waarbij hun missie was om iedereen te voorzien van verwarmende kleding. Naast de motorsport is de kleding van Gerbing ook populair in andere outdoor activiteiten.

De collectie van Gerbing bestaat enkel uit verwarmende kleding. Dit maakt hun collectie alleen geschikt voor de winter of tijdens lage temperaturen.

Voor wie is Gerbing's?

De motorkleding van Gerbing is voor de echte diehards die bij lage temperaturen rijdt of de motorrijder die het snel koud heeft. De collectie van Gerbing is geschikt voor dames en heren. Ook hebben ze universele kleding, zodat man en vrouw dezelfde kleren aan kunnen.

De motorkleding van Gerbing is daarnaast geschikt voor het woon-werk-verkeer en de tourrijders.

Omdat het woon-werk verkeer in ongeveer alle weersomstandigheden rijdt, is het belangrijk dat ze ook voor alle weersomstandigheden kleding hebben. In de winter, rond het vriespunt, is de motorkleding van Gerbing erg comfortabel. Dit is vooral een voordeel als je nog een hele dag aan het werk bent.

Als tourrijder rijdt je lange afstanden. Aangezien je dan lange tijden stil zit is verwarmende kleding (bij lage temperaturen) bijna een must.

Het assortiment van Gerbing's

Het assortiment van Gerbing bestaat uit 12 volt en 7 volt producten.

De 12 volt producten zijn aan te sluiten op de accu’s van voertuigen. Dit heeft als voordeel dat je geen aparte batterij voor de verwarmde kleding op hoeft te laden want dit gebeurt allemaal tijdens het rijden. Het enige is dat er een draad van de accu naar je kleding loopt.

De 7 volt producten van Gerbing hebben op de maximale temperatuur een gebruiksduur van maximaal 6 uur. Met een temperatuurregelaar regel je de temperatuur en de gebruiksduur. Hoe lager de temperatuur is, hoe langer je met de batterij doet. Deze batterij is her te gebruiken omdat hij oplaadbaar is.

De volgende producten zijn beschikbaar in de 12 volt lijn van Gerbing; jassen, broeken, handschoenen en sokken. In de 7 volt collectie van Gerbing zijn handschoenen, wanten, sokken, niergordels en zitkussens verkrijgbaar.

Motorkleding Gerbing's: de eigenschappen

Bij verwarmde motorkleding van Gerbing lopen er door de gehele kleding verwarmingsdraden. Deze zijn 3 mm dikt,waardoor ze nauwelijks voelbaar zijn. De draden lopen bij de motorkleding van Gerbing over de borst, rug, kraag, mouwen, voorkant van de broekspijpen en door de gehele handschoenen en sokken.

Vooral de verwarmende handschoenen leveren een groot voordeel bij lage temperaturen. Je handen zijn een belangrijk lichaamsdeel tijdens het rijden aangezien je hier mee stuurt, gas geeft en remt.

Het voordeel van verwarmende handschoenen ten opzichte van handvat verwarming is dat er geen warmte verloren gaat. Handvat verwarming geeft alleen warmte aan de binnenkant van je hand, hierdoor moet de warmte eerst door de handschoenen heendringen. Hierbij gaat veel van de warmte verloren.

De motorkleding van Gerbing is geschikt om bij lagere temperaturen te dragen. Dit ligt rond het vriespunt (0°C) als je het sneller koud hebt is de kleding ook bij een hogere temperatuur al comfortabel.