Filteren

IXS Motorkleding

Filter producten specifiek voor jouw motor

Producten 1-36 van 104

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. -20%
 2. -29%
 3. -23%
 4. -24%
 5. -20%
 6. -11%
 7. -25%
 8. -16%
 9. -22%
 10. -20%
 11. -32%
 12. -20%

Producten 1-36 van 104

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Motorkleding IXS; Een Look die Veiligheid Garandeert

Vind jij veiligheid en looks belangrijk? Dan is motorkleding IXS het merk voor jou. Motorkleding IXS heeft een uitgebreid assortiment. Het merk blijft zich ontwikkelen en streeft naar perfectie, goede kwaliteit en hoge functionaliteit. Hierdoor zorgt IXS ervoor dat de motorkleding uitstekend bij jou past. 

Motorkleding IXS bestaat uit handschoenen, helmen, schoenen, laarzen, jassen en broeken. Hierdoor matched je outfit en is je outfit helemaal compleet. Motorkleding IXS bestaat uit de materialen leer en textiel. Hierover lees je later meer.

IXS was erop uit om zoveel mogelijk mensen van motorkleding te voorzien. Hierdoor is het assortiment erg uitgebreid. Ze bieden vele verschillende stijlen maar de kleding is er ook in veel verschillende prijsklassen. Hierdoor bereiken ze een heel erg breed publiek van motorrijders.

Motorkleding is belangrijk omdat deze producten speciaal zijn gemaakt om jou te beschermen tijdens je avontuurlijke rit met de motor. De stiksels van motorkleding zijn steviger dan die van normale kleding waardoor ze bij een ongeval langer houden. Daarnaast is motorkleding van steviger materiaal gemaakt waardoor de kleding slijtvaster is dan normale kleding.

Motorkleding IXS: Materialen

Motorkleding IXS bestaat uit leer en textiel. Beide materialen hebben zijn voor- en nadelen. Om je te helpen beslissen welk materiaal het beste bij jou past zullen we beide materialen even uitlichten.

Textiel
Textiel is erg veelzijdig door de verschillende voeringen en membranen die de kleding kan bevatten. Hierdoor is textiel erg geschikt voor meerdere seizoenen. Textiele motorkleding sluit niet op je lichaam aan hierdoor kun je je normale kleding onder de motorkleding aantrekken. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld met de motor naar je werk gaat.

Leer
Leer is ontzettend slijtvast dit zorgt voor veel veiligheid. Leer is daarom ook verplicht op het racecircuit. Leer zit in het begin iets strak maar na een aantal keer dragen gaat het volledig naar je lichaam staan. Hierdoor voelt motorkleding als een tweede huid aan. Het is niet de bedoeling om je normale kleding onder je leren motorkleding te dragen. Doe je dit wel gaat het ten koste van je bescherming.

Motorkleding IXS: Voorzien van extra's

Motorkleding IXS is voorzien van een aantal extra’s. Dit zorgt ervoor dat de kleding voor jou nog comfortabeler is. Deze extra’s kunnen doorslaggevend zijn in wat jij belangrijk vindt in de motorkleding. Daarom lichten we de meest voorkomende extra’s even voor je uit.

Thermovoering

Een thermovoering zorgt ervoor dat je tijdens de winter gewoon door kunt rijden. Deze voering is meestal uitneembaar. Hierdoor is de de kleding niet te warm tijdens de zomer. Je kunt de voering vaak ook uit wassen hierdoor krijg je geen last van vieze luchtjes. Een thermovoering zorgt ervoor dat de kleding geschikt is voor alle seizoenen.

Reflectie

Doordat IXS er erg op gefocust is om de kleding ook veilig te maken zijn de meeste kledingstukken voorzien van reflectiedelen. Wanneer hier licht op schijnt weerkaatst het licht terug. Dit zorgt ervoor dat je duidelijk zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Dit creëert net dat beetje meer veiligheid.

Verstelbare stukken

Om er voor te zorgen dat de kleding goed aansluit zijn de textiele kledingstukken vaak voorzien van verstelbare delen. Dit zijn delen die vaak met klittenband ervoor zorgen dat het nauwer aansluit. Hierdoor gaat de kleding tijdens het rijden niet wapperen in de wind en zorgt het voor net wat meer warmte in de winter.

Membranen

Membranen zorgen ervoor dat je kleding winddicht, waterdicht en/of waterafstotend is. Hierdoor zijn de kledingstukken erg bruikbaar in meerdere seizoenen. Niet alle kledingstukken zijn echter voorzien van membranen. Het staat duidelijk aan gegeven welke membranen er in welk kledingstuk zit.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken