Laden...
Filteren
Macna Motorkleding

Macna Motorkleding

Producten 1-24 van 109

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorkleding Macna – Kwaliteit en Techniek van Eigen Bodem

De motorkleding van Macna staat voor innovatie. Er zijn verschillende technieken die in de productie worden gebruikt. Bijvoorbeeld het Outdry-systeem. Al vanaf het begin wordt deze techniek bij handschoenen gebruikt. Het membraan zit hierbij aan de buitenzijde, waardoor de handen droog en warm blijven.

Een ander voorbeeld van de technieken die Macna gebruikt is het Night Eye-weefsel. Dit is verwerkt in de textiele motorkleding van Macna. ’s Nachts laat het de kleding fel oplichten terwijl het er overdag uit ziet als normaal textiel. Op deze manier combineert Macna veiligheid en stijl in een kledingstuk.

De eigenschappen van de kleding maken de motorkleding van Macna geschikt voor;

  • Woon-werk verkeer
  • Tourrijders
  • Stadsrijders
  • Sportieve (tour)rijders

MOTORKLEDING MACNA – DE EIGENSCHAPPEN

Omdat er niemand is met hetzelfde postuur, is het grootste deel van de motorkleding van Macna voorzien van pasvorm aanpassing. Op verschillende plaatsen zitten riempjes of klittenband waarmee je de kleding losser of strakker trekt. Dit zijn plekken zoals de taille en aan het uiteinde van de mouwen.

Om de motorkleding van Macna zo comfortabel mogelijk te maken is deze voorzien van stretchdelen. Dit betreft voornamelijk de leren motorkleding aangezien dit stroever is dan textiel. Stretchdelen zorgen er voor dat de kleding gemakkelijker aan te trekken is en de bewegingsvrijheid tijdens het rijden groter.

Om tegen impact beschermt te zijn is de motorkleding van Macna voorzien van protectie delen. Deze protectie delen zijn CE gekeurd, wat betekent dat ze aan alle veiligheidseisen voldoen. De protectie delen zijn verwerkt op de schouders, rug, ellebogen, heupen en knieën.

Door ventilatie openingen in de motorkleding te verwerken, zorgt Macna er voor dat ook bij hoge temperaturen de kleding comfortabel is. In de motorkleding van Macna zijn grote mesh panelen verwerkt. Mesh is een textielsoort die door middel van een heleboel kleine lucht openingen ademend werkt.

Zodat de kleding ook tijdens lage temperaturen comfortabel is, is deze voorzien van een uitneembare thermovoering. Bij kou houdt de thermovoering je lichaam op temperatuur. Zodra het warm is rits je hem er snel en gemakkelijk uit.

Reflectie is een belangrijk onderdeel bij de motorkleding van Macna. Dit komt doordat je als motorrijder een stuk minder opvalt als andere weggebruikers. Reflectie speelt bij Macna een grote rol, hierdoor hebben ze ook artikelen die speciaal zijn ontworpen voor een betere zichtbaarheid.

Welke motorkleding is het beste?