Laden...
Filteren
Alpinestars Motorbroeken

Alpinestars Motorbroeken

23 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorbroeken Alpinestars – Veilig en Sportief op Weg met Alpinestars

Motorbroeken zijn een essentieel onderdeel van je motorkleding. Ze beschermen je tijdens een motorrit en bij een ongeval. Normale kleding zal binnen een paar seconden helemaal wegslijten wanneer je over het asfalt glijdt. Als je kleding eenmaal is weggesleten is je huid aan de beurt. De juiste motorkleding voorkomt dit.

In tegenstelling tot gewone broeken heb je bij het dragen van een motorbroek van Alpinestars geen last van trekkende of schurende stoffen. De motorbroeken van Alpinestars zijn ontworpen om tijdens het rijden comfortabel aan te voelen.

Bovendien zijn de broeken modern, van goede kwaliteit en geïnspireerd door de laatste trends. Alpinestars is een Italiaans merk en dat is terug te zien in het design van de motorpakken.

Alpinestars motorbroeken: Dé ultieme bescherming

Bij Alpinestars is de veiligheid en bescherming van de motorrijder de hoogste prioriteit. Dit gebeurt onder andere door de CE protectie die in elke motorbroek aanwezig is. CE gekeurde protectie delen zijn harde kunststof delen die in je motorkleding worden verwerkt op de meest kwetsbare delen van je lichaam. In motorbroeken van Alpinestars vind je deze bescherming in:

  • Heupen
  • Knieën

Daarnaast is de motorkleding van Alpinestars vaak:

  • Waterdicht
  • Winddicht
  • Ademend
  • Waterafstotend

Alpinestars heeft een breed assortiment aan motorbroeken. Daardoor verschillen de broeken qua functies en eigenschappen. Zo zijn er broeken met ritsen voor extra ventilatie. Deze motorbroeken zijn voorzien van ritsen die je open zet, waardoor de broek meer ademt en ventileert. Achter die openingen zit een geperforeerd laagje stof, waardoor de kleding door waait. Dit is met name prettig als de temperatuur wat hoger is of wanneer je in de stad rijdt.

Alpinestars heeft ook motorbroeken die juist geschikter zijn voor koudere tijden van het jaar. In deze broeken heeft Alpinestars een thermovoering verwerkt. De thermovoering is een warmtelaag die je in koude omstandigheden draagt.

Om het beste uit de motorkleding te halen, verwerkt Alpinestars soms membranen in de motorkleding. Een membraan zorgt dat regenwater buiten blijft en dat je binnenin het motorpak minder zweet.

Hoe houd je je Alpinestars Motorbroek in topstaat

Om zo lang mogelijk met uw motorbroek van Alpinestars te doen is het onderhoud erg belangrijk. In het label van de motorbroek staat duidelijk aan gegeven hoe je de broek moet onderhouden. Zijn er nog onduidelijkheden kun je altijd langs komen in de winkel om je vraag te stellen.

Het is belangrijk om te weten dat ongeacht welke broek je hebt, je jouw Alpinestars motorbroek niet al te vaak mag wassen.  2 à 3 keer per jaar is voldoende.

Om je een idee te geven van hoe je het beste met de kleding om kan gaan hebben we een aantal tips voor je. Het gebruik van een speciaal wasmiddel is belangrijk om beschadigingen te voorkomen. Vergeet ook niet om alle ritsen dicht te doen voor je de kleding wast. Wanneer je de ritsen namelijk open laat staan tijdens het wassen kan dit beschadigingen veroorzaken. Als laatste is het niet de bedoeling om de protectie delen mee te wassen, deze kunnen de kleding beschadigen tijdens het wassen, verwijder die daarom eerst voor je je motorbroek van Alpinestars wast.