Laden...

Motorjeans

Producten 1-24 van 50

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

In het geval dat je op zoek bent naar motorjeans ben je goed terecht gekomen. Bij Goedhart motoren te Bodegraven hebben we een compleet assortiment aan motorjeans. Ook deze zijn natuurlijk met zorg geselecteerd. De selectie aan motorjeans is gedaan door onze gespecialiseerde personeelsleden. Zij hebben de benodigde ervaring en kennis opgedaan om dit immers te kunnen doen. Bij Goedhart motoren ga je vast slagen voor jouw motorjeans. Zo niet, aarzel dan niet. Neem even contact op. We willen je hoe dan ook helpen.

Motorbroek jeans

Een motorjeans is een uitstekende soort motorbroek voor de casual motorrijder en de woon-werk rijder. Je bent namelijk gewoon beschermd terwijl je onderweg bent. Niet geheel onbelangrijk. Daarbovenop kun je je spullen gewoon kwijt in de broekzakken die je gewend bent. Daar ook nog eens bovenop loop je er niet bij als een astronaut of parachutist. Dat is voor sommige mensen een dingetje namelijk. Hoe dan ook, met een motorjeans kun je gewoon de hele dag op je werk of plek van bestemming rondwandelen, terwijl je onderweg ernaartoe gewoon beschermd bent. Verstandig en gemakkelijk.

Motorjeans zijn doorgaans van uiteenlopende materialen gemaakt. In de meeste gevallen ook verstevigd op kritieke punten. Bijvoorbeeld rondom de billen. Dit om niet door te scheuren in tijden van het schuiven over asfalt. Bijvoorbeeld ook rondom de knieen. Tevens tref je daar ook ruimte voor protectoren. Sommige motorjeans hebben zelfs de ruimte voor protectoren ter hoogte van de heupen. Je geniet dus van volwaardige protectie van een motorbroek terwijl je gewoon casual voor de dag komt. Top, niet?

Alle merken motor spijkerbroeken

Het assortiment van Goedhart motoren is ruim en met zorg geselecteerd. Dat hebben we nu al een aantal keer geroepen. Dat komt doordat wij er trots op zijn. In ons assortiment tref je ook alleen de beste merken. Allen natuurlijk met een ruime keuze aan leren heren motorjeans. Niet alleen met een casual uitstraling, maar ook super veilig. Zorg ervoor dat jij veilig je rit door komt. Ook in tijden van een val. Dat terwijl je ook gewoon je spullen kwijt kunt in je broekzakken. Praktisch en veilig.

 

Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken. Goedhart motoren heeft een bijzonder ruim aanbod aan leren dames motorjeans op voorraad. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Indien je er niet helemaal uitkomt welk type motorbroek bij jou past, aarzel dan niet om contact te zoeken of langs te komen. In onze webshop geniet je van snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. In onze showroom geniet je van gespecialiseerd personeel wat al jouw vragen kan beantwoorden.