Laden...

Textiel

Producten 1-24 van 131

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Textiel Motorbroeken

De motorbroeken van textiel zijn de echte alleskunners onder de motorbroeken. Deze broeken kunnen over de normale kleding gedragen worden waardoor ze ideaal zijn voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer. Ook zijn het broeken die vaak het jaar rond te dragen zijn dankzij de mogelijkheid zowel verwijderbare waterdichte membramen als thermovoeringen te plaatsen.

De meeste textiele motorbroeken bestaan uit een weving van textiel in combinatie met zeer slijtvaste materialen als Cordura of Kevlar. Deze materialen zijn zo sterk dat ze bij een val- of glijpartij niet scheuren of verbranden. Dit zorgt ervoor dat je als motorrijder met vertrouwen de weg op kunt. Dankzij het gebruikte textiel blijft de broek ook nog eens soepel waardoor de bewegingsvrijheid niet beperkt wordt.

Tweelaags motorbroek

De tweelaags motorbroek van textiel bestaat uit, zoals de naam al doet verwachten, twee lagen. Dit betekend dat de broek een uitneembare warmtevoering heeft.

De drielaags motorbroek van textiel bestaat uit drie lagen. Net als de tweelaags broek heeft deze broek een warmtevoering die uitneembaar is. Daarnaast heeft deze broek een waterdichte laag die verwijderd kan worden uit de broek. Bij de tweelaags broek zit deze vast.

Het waterdichte en winddichte karakter in combinatie met de warmtevoering en het feit dat de broek over de normale kleding gedragen kan worden maken de textielen motorbroek ideaal voor woon-werk verkeer.

Jaarlijks inzetbaar

Doordat textiel flexibel is en de mogelijkheid biedt membramen en voeringen te gebruiken zijn er veel All-Season textiele motorbroeken en Mid-Season textiele motorbroeken. Deze broeken zijn vaak voorzien van Gore-Tex of zelfs laminaat. Ben je echter op zoek naar een zomerse textiele motorbroek bijvoorbeeld een doorwaai of een textiele motorbroek voor de winter met thermovoering, vind je bij Goedhart ook een ruim assortiment.