loading....

10% korting op alle KTM Powerparts & Powerwear t/m zondag 25 maart

Motorhandschoenen

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 212

Pagina
 1. Alpinestars SP-2 Alpinestars SP-2
  € 119,95
 2. Bering Griffon Bering Griffon
  € 149,90
 3. Bering Remake Bering Remake
  Normale prijs € 75,00 Speciale prijs € 59,00
 4. Bering Kraken Bering Kraken
  € 159,90
 5. Bering Lady Chimere Bering Lady Chimere
  € 139,90
 6. Alpinestars 365 X-Trafit Alpinestars 365 X-Trafit
  Normale prijs € 199,95 Speciale prijs € 149,00
 7. Alpinestars GT-S X-Trafit Alpinestars GT-S X-Trafit
  € 149,95
 8. Segura Gooze Segura Gooze
  € 65,00
 9. KTM Radical X KTM Radical X
  Normale prijs € 99,83 Speciale prijs € 89,85
 10. KTM HQ Adventure handschoenen KTM HQ Adventure handschoenen
  Normale prijs € 180,53 Speciale prijs € 162,48
 11. Macna Zircon RTX Macna Zircon RTX
  € 89,95
 12. Five RS3 Five RS3
  € 44,95
 13. Booster Relax Booster Relax
  € 39,95
 14. Macna Polarctic Outdry Macna Polarctic Outdry
  € 167,95
 15. Macna Ronda RTX Macna Ronda RTX
  € 49,95
 16. Macna Exile RTX Macna Exile RTX
  € 89,95
 17. Macna Warp Outdry Macna Warp Outdry
  Normale prijs € 119,95 Speciale prijs € 95,00
 18. Macna Axis RTX Macna Axis RTX
  € 59,95
 19. Macna Solid Outdry Macna Solid Outdry
  € 119,95
 20. Macna Vortex Macna Vortex
  € 89,95
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 212

Pagina
Onmisbaar bij het motorrijden zijn motorhandschoenen. Bij een eventuele val zullen je handen het meest snel beschadigd raken. Dit komt doordat je je handen in een reflex gebruikt om je hoofd te beschermen.

Motorhandschoenen zijn niet alleen belangrijk bij een val. Ze beschermen je ook tegen de zon, de wind, de kou en tegen insecten.

WELKE MOTORHANDSCHOENEN PASSEN BIJ JOU?
Bij Goedhart Motoren heb je de keuze uit een groot assortiment motorhandschoenen. Welke keuze je maakt is afhankelijk van de eigenschappen die je belangrijk vindt bij een motorhandschoen.

Het is enigszins afhankelijk van het type motor dat je hebt. Het heeft ook te maken met hoe vaak je rijdt en wat je precies op je motor wilt uitstralen.

Het is belangrijk dat je voor motorhandschoenen kiest die goed passen. Je moet namelijk wel goed in staat zijn om gas te geven, te ontkoppelen en te remmen.

ZOMER, WINTER EN ALL SEASON
Motorhandschoenen kun je globaal in drie verschillende categorieën indelen: winterhandschoenen, zomerhandschoenen en all season handschoenen.

WINTERHANDSCHOENEN
Winterhandschoenen zijn waterdicht en gevoerd. Winterhandschoenen draag je bij temperaturen tussen de -5 en 15 graden. Deze handschoenen zorgen ervoor dat je handen warm blijven. Winterhandschoenen mogen niet te strak zitten. Er moet genoeg ruimte voor ventilatie zijn. Winterhandschoenen zijn verkrijgbaar met veel of weinig extra bescherming aan de buitenkant. Een winterhandschoen heeft een lange schacht zodat deze geen wind doorlaat.

ZOMERHANDSCHOENEN
Zomerhandschoenen zijn niet waterdicht en niet gevoerd. Ze zijn geschikt voor de warmere dagen van het jaar. Je draagt zomerhandschoenen bij temperaturen van 20 tot 35 graden. Zomerhandschoenen hebben vaak geperforeerde, luchtdoorlatende vlakken. Hierdoor bieden ze je veel ventilatie. Een zomerhandschoen bestaat meestal uit een enkele laag. Zomerhandschoenen zijn verkrijgbaar met veel of weinig extra bescherming aan de buitenkant. Een zomerhandschoen heeft een korte schacht zodat deze lekker doorwaait.

ALL SEASON HANDSCHOENEN
All season handschoenen zijn zowel verkrijgbaar in een waterdichte als in een niet-waterdichte variant. Dit zijn motorhandschoenen die je het hele jaar door kunt dragen. Je draagt all season handschoenen bij temperaturen van 10 tot 30 graden. All season handschoenen zijn eigenlijk waterdichte zomerhandschoenen. Ze zijn verkrijgbaar met een dunne thermovoering. All season handschoenen zijn verkrijgbaar met veel of weinig extra bescherming aan de buitenkant.

MATERIAAL
Motorhandschoenen zijn verkrijgbaar in twee verschillende materiaalsoorten: leer en textiel.

LEER
Leer is een slijtvast materiaal. Van leren motorhandschoenen heb je lang plezier omdat ze lang meegaan.

Rijd je graag met hoge snelheden? Kies je voor leer, dan kies je voor veiligheid. Dit komt door de anti-glij-eigenschappen, de scheurbestendigheid en het hoge smeltpunt van dit sterke materiaal. Leer is ademend, soepel en gaat naar je handen staan. Leren motorhandschoenen geven je een stoere uitstraling.

TEXTIEL
Textiel is vaak waterdicht. Wanneer je kiest voor textiel, dan kies je voor gemak. Textiele handschoenen trek je makkelijk aan en uit. Ze zijn verkrijgbaar in diverse hippe kleuren en ontwerpen.

Geïnteresseerd in motorhandschoenen en wil je weten hoe deze bij jou staan? Wij hebben alle soorten en maten motorhandschoenen voor je in de winkel hangen. Kom gerust een kijkje nemen! Wij geven je graag advies om de motorhandschoenen te vinden die bij je passen.