Laden...
Filteren
Bering Motorhandschoenen

Bering Motorhandschoenen

Producten 1-24 van 39

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Motorhandschoenen Bering – Sportief en Flexibel

Bering is een wereldwijd bekend merk dat zich vooral bezig houdt met de bescherming van de motorrijder. Alhoewel stijl en comfort ook hoog in het vaandel staan. Ontdek meer over de motorhandschoenen Bering in dit artikel.

Tijdens het motorrijden is het belangrijk dat je controle over de motor en je lichaam hebt. Daarvoor moet je een stevige grip hebben op de handvatten. Hierdoor komen handschoenen van Bering goed van pas.

Bij Bering hebben ze motorhandschoenen in alle kleuren, stijlen en maten. Ze hebben een ruime keus aan tour, race, cross, winter, zomer en verwarmde handschoenen met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Waarom Bering Motorhandschoenen van belang zijn

1 van de redenen dat motorhandschoenen van belang zijn is omdat je uit automatisme jezelf wil beschermen en de klap op wil vangen met je handen. Motorhandschoenen beperken de schade en kans op blijvend letsel na een ongeval.

De handschoenen moeten flexibel en comfortabel genoeg zijn om gas te geven, te koppelen en te remmen.

Motorhandschoenen zijn van leer en/of textiel gemaakt. Motorhandschoenen bieden vaak protectie bij de vingers, handpalm, bovenkant en onderkant van de hand. Handschoenen zijn in veel maten te verkrijgen.

Het verschil tussen leren en textiele handschoenen is dat motorhandschoenen van leer slijtvaster zijn en meer grip geven op de motor. Alleen het nadeel van leer is dat het niet waterdicht is. Textiele motorhandschoenen zijn eerder all season handschoenen en er kan een membraan en thermovoering in worden verwerkt.

De palm van de motorhandschoen is meestal van leer omdat dit meer grip heeft dan textiel. Als de palm van textiel is, is de kans groot dat er rubberen anti-slip randjes op zitten.

Voor elk soort weertype en seizoen zijn er andere motorhandschoen te verkrijgen.

Bij regen is een waterdichte handschoen erg belangrijk omdat je handen anders erg nat en koud worden. Hierdoor gaat je handelingssnelheid omlaag.

Verschillende seizoenen, verschillende handschoenen

Bering heeft een breed aanbod motorhandschoenen. Voor elk seizoen zijn er handschoenen met andere eigenschappen beschikbaar. Naast handschoenen voor de verschillende seizoenen, heeft Bering ook all-season handschoenen. Wat handig is als je maar weinig kilometers maakt het hele jaar door, aangezien je maar 1 paar handschoenen aan hoeft te schaffen.

Bering zomer handschoenen

De zomerhandschoenen van Bering zijn geschikt voor de wat warmere dagen in het jaar. Je moet hierbij denken aan een graadje of 20 tot 35. Je kan zomerhandschoenen herkennen aan hun geperforeerde leren vlakken en/of door hun lucht doorlatende mesh panelen.

Zomerhandschoenen zijn bijna nooit voorzien van een waterdicht en ademend membraan. De ventilatie is hierdoor optimaal. Wil je toch waterdicht handschoenen? Dan is het het best om voor mid season handschoenen te gaan.

De motorhandschoenen van Bering voor de zomer bestaan uit een enkele laag van textiel of leer. Ze bieden wel de juiste protectie zolang ze maar goed aansluiten rondom je hand.

Bering all-season handschoenen

Mid season handschoenen van Bering zijn geschikt om in de lente en herfst mee te rijden. De mid season handschoenen zijn te vergelijken met zomerhandschoenen. Het verschil is dat een mid season handschoen voorzien is van een membraan. Een membraan zorgt er voor dat de handschoen winddicht, waterdicht, waterafstotend of ademend is. Combinaties van bovengenoemde eigenschappen zijn ook mogelijk.

In sommige mid season handschoenen van Bering is een dunne thermovoering verwerkt. Deze thermovoering houdt de warmte van je handen vast. De mid season handschoenen zijn het meest geschikt bij temperaturen tussen de 10 en 20 graden.

Bering winter handschoenen

Als je veel bij lage temperaturen rijdt zijn winterhandschoenen erg belangrijk. De winterhandschoenen van Bering zijn het meest geschikt bij temperaturen tussen de -5 en 15 graden. Winterhandschoenen zijn: ademend, waterdicht en voorzien van een thermovoering. Als de temperatuur ver onder het vriespunt geraakt dan kan je ook verwarmde motorhandschoenen van Bering kopen.

Bij het aantrekken van winterhandschoenen is het belangrijk dat de handschoenen op kamertemperatuur zijn ander zal je alsnog last ondervinden van koude handen op de motor. Er moet bij winterhandschoenen voldoende ruimte tussen hand en motorhandschoen zitten zodat het gaat isoleren.

Over Bering

Bering was oorspronkelijk een bedrijf dat zicht richtte op de zeevaartsector.Bering bediende vissers uit New Foundland, Canada, met warme en veilige kleding. Dit was nodig omdat het koud kon zijn op zee maar het kon ook onveilig zijn. 

In 1951 maakte ze de switch naar naar de motorkledingsector. Deze switch werkte zo goed omdat motorrijders en vissers allebei in barre omstandigheden terecht kunnen komen.

De visie van Bering is om motorrijders te beschermen met hun hobby namelijk; motorrijden. Bering vindt het belangrijk om betrokken, verantwoordelijk en ontspannen te zijn.

Bering is een bedrijf dat staat voor, betrouwbaarheid, comfort, verantwoordelijkheid, innovatie en vooral veiligheid. Ze weten ondanks hun specifieke kijk op veiligheid hun kleding ook comfortabel te maken.

Verder was Bering vroeg bij het opzetten van een vrouwenlijn. Als vrouw weet je daarom zeker dat er leuke motorhandschoenen voor jou tussen zitten bij Bering.

Bering hanteert de ‘AC3’ formule. AC3 staat voor: aqua, cold, crash en comfort. Met het aannemen van deze formule richt Bering zich nu extra op de veiligheid en comfort van motorhandschoenen.