Laden...
Filteren
Doorwaai Motorhandschoenen

Doorwaai Motorhandschoenen

Producten 1-24 van 107

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Doorwaai motorhandschoenen

Niets is vervelender tijdens een zomerse rit dan het gevoel van warme, klamme handen tijdens een rit. Om je handen koel te houden met frisse rijwind bieden de meeste merken dan ook speciale doorwaai motorhandschoenen.

Doorwaai motorhandschoenen hebben geen thermovoering en zijn meestal gemaakt uit sterk leer of textiel dat is geperforeerd, vaak gepaard met een luchtdoorlatend materiaal. Daarnaast komen sommige doorwaai motorhandschoenen met geventileerde bescherming. Zodoende wordt je voorzien van comfort zonder te hoeven compenseren op veiligheid. Een ander voordeel van het voorkomen van zweet is dat de motorhandschoen minder snel langs je handen gaat schuren en voor afleiding zorgt. 

Seizoenen van doorwaai motorhandschoenen

Doorwaai motorhandschoenen zijn beschikbaar voor de zomer en het mid-season. De zomer motorhandschoenen zijn perfect als temperaturen tussen de 20 tot 35 graden Celsius liggen. Daarintegen zijn mid-season motorhandschoenen gemaakt voor iets frissere temperaturen waardoor ze meer geschikt zijn tussen de winter en zomer in.

Doorwaai motorhandschoenen voor iedereen

Bij een motorhandschoen is de pasvorm van groot belang. Als een motorhandschoen verkeerd valt heeft dit effect op het rijcomfort, grip op het stuur en dus de besturing van de motor. Aangezien heren- en dameshanden gemiddeld verschillende verhoudingen en maten kennen zijn er ook specifieke dames en heren doorwaai motorhandschoenen. Goedhart Motoren heeft een ruim aanbod aan zowel heren doorwaai motorhandschoenen als dames doorwaai motorhandschoenen zodat het mogelijk is om altijd de perfecte keuze te maken qua pasvorm, ontwerp en andere eigenschappen.

Doorwaai motorhandschoen merken

Het merk van je motorhandschoen heeft veel invloed op de eigenschappen. Bij de keuze van een doorwaai motorhandschoen is het belangrijk om verschillende merken te overwegen om te achterhalen wat perfect bij jou past. Hieronder is een lijst te vinden van de populairste doorwaai motorhandschoen merken.