Laden...
Filteren
Gore-Tex Motorhandschoenen

Gore-Tex Motorhandschoenen

Producten 1-24 van 31

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Gore-Tex Motorhandschoenen

"Met de garantie dat je droog blijft" is het motto waarmee GORE-TEX® zekerheid biedt en wereldwijde bekendheid heeft verzilverd door duurzaamheid en effectiviteit te garanderen. Motorkleding dat voorzien is van een Gore-Tex membraan is waterdicht, winddicht en ademend. Dit maakt Gore-Tex het perfecte hulpmiddel voor motorrijders die de hoogste eisen stellen aan hun motorhandschoenen en ongeacht de weersomstandigheden comfortabel willen rijden.

Werking van Gore-Tex

Het Gore-Tex membraan is 0,01 mm dik en dankzij 1,4 miljard poriën per vierkante centimeter. Deze poriën zijn 20.000 keer kleiner zijn dan een waterdruppel maar 700 keer groter dan een waterdampmolecuul waardoor producten die met Gore-Tex uitgerust zijn niet alleen waterdicht maar ook ademend zijn. Regendruppels kunnen namelijk onmogelijk de motorhandschoen binnendringen terwijl transpiratie wel uit de motorhandschoen kan ontsnappen. Daarnaast vormt het structuur van Gore-Tex een barrière die de motorhandschoen beschermt tegen de wind en dus winddicht maakt.

Gore-Tex motorhandschoenen zijn het neusje van de zalm voor de all-weather rijder omdat ze naast waterdicht ook winddicht en ademend zijn. Hierdoor rijd je zelfs door de meest extreme weersomstandigheden en afstanden zeer comfortabel met frisse, droge handen.

Dubbellaags:

Bij de ontwikkeling van Gore-Tex producten hangt het 0,01 mm dunne membraan tussen de buitenlaag en de voering, waar het bevestigd is aan de buitenlaag. Dankzij deze methode krijg je als resultaat Gore-Tex dubbellaags laminaat dat ervoor zorgt dat de motorkleding nauwelijks water opneemt. Als voordeel wordt de motorhandschoen minder zwaar door wateropname en beschermd hij ook beter tegen kou dan conventionele membranen.

Drielaags:

Met de drielaags methode wordt het Gore-Tex membraan gehecht aan zowel de bovenstof als de binnenste voering met als resultaat een duurzame stof. Het voordeel van deze structuur is dat de drie lagen niet bewegen ten opzichte van elkaar, voor minder slijtage, en ideaal is voor lichtgewicht motorkleding.

Z-Liner:

Deze constructie is vergelijkbaar met de drielaags variant, maar het Gore-Tex-membraan is verbonden met een extreem lichtgewicht stof die vrij zweeft tussen het buitenste textiel en de voering. Deze methode is goed voor het maken van complexe winterbovenkleding met lagen stof en isolatie.

Gore-Tex motorhandschoenen aanbod

Verschillende merken verwerken Gore-Tex in hun motorhandschoenen. Goedhart Motoren heeft met zorg en expertise een ruim assortiment uitgezocht van de populairste merken voor zowel dames Gore-Tex motorhandschoenen als heren Gore-Tex motorhandschoenen: