Goedhart Motoren is geopend op afspraak Plan hier je winkelbezoek
Filteren

Heren Motorhandschoenen

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 178

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Alpinestars SP-8 V3
  Alpinestars SP-8 V3
  v.a. € 99,95
 2. Rusty Stitches Marc
  Rusty Stitches Marc
  v.a. € 59,95
 3. Bering Razzer
  Bering Razzer
  v.a. € 89,90
 4. Bering Ponoka
  Bering Ponoka
  v.a. € 79,90
 5. Segura Kano
  Segura Kano
  v.a. € 79,90
 6. Five Boxer WP
  Five Boxer WP
  v.a. € 89,95
 7. -10%
  Macna Airpack
  Macna Airpack
  v.a. € 89,96 Normale prijs € 99,95
 8. Ducati Summer C3
  Ducati Summer C3
  v.a. € 78,35
 9. Ducati Speed Air C1
  Ducati Speed Air C1
  v.a. € 118,02
 10. Ducati Strada C4
  Ducati Strada C4
  v.a. € 197,36
 11. Rukka Thermo G+
  Rukka Thermo G+
  v.a. € 159,90
 12. Rukka Bexhill
  Rukka Bexhill
  v.a. € 129,90
 13. Bering Eksel
  Bering Eksel
  v.a. € 89,90
 14. Five TFX3 Airflow
  Five TFX3 Airflow
  v.a. € 79,95
 15. Five TFX2 WP
  Five TFX2 WP
  v.a. € 109,95
 16. Alpinestars SP-2 V3
  Alpinestars SP-2 V3
  v.a. € 124,95

Producten 1-24 van 178

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motorhandschoenen heren

Uw handen hebben veel waarde. Voor allerlei activiteiten gebruikt u uw handen: werk, verzorging en ook voor uw hobby’s. Om de handen te beschermen tegen mogelijke gevaren van Motorrijden draagt u motorhandschoenen. Leren motorhandschoenen voor heren bieden naast het rijden veiligheid en comfort.

Verschillende handschoenen voor verschillende seizoenen

Niet alleen veiligheid is een reden waarom er motorhandschoenen worden gedragen maar ook comfort. Handschoenen zijn zo gemaakt dat ze niet alleen veiligheid bieden tijdens het rijden maar ook comfort. Voor elk seizoen hebben we voor u de perfecte handschoenen met andere eigenschappen. Bent u benieuwd naar de verschillende eigenschappen? De verschillen staan hier op een rij.

Motorhandschoenen heren: leer of textiel?

Bij veel motorhandschoenen wordt leer gebruikt. Omdat leer het meest slijtvaste materiaal is biedt dat de perfecte bescherming. De leren handschoenen vormen na een tijdje dragen de vorm van uw handen. Voor de meeste leren motorhandschoenen voor heren wordt geiten- of kangoeroeleer gebruikt.

Leren motorhandschoenen heren winter

Motorhandschoenen van alleen leer kunnen de handen tijdens de winter niet goed genoeg warm houden. Om deze reden worden de winterhandschoenen van leer gecombineerd met textiel. Tijdens het rijden is het erg belangrijk dat de handen op de juiste temperatuur blijven omdat koude handen erg afleiden tijdens het rijden. Om koude handen te voorkomen zijn winterhandschoenen (bijna) altijd voorzien van warme voering. Ook zijn winterhandschoenen voorzien van lange schachten zodat er geen kou in contact komt met uw polsen.

Leren motorhandschoenen heren zomer

Bang om van het dragen van motorhandschoenen in de zomer klamme handen te krijgen? Nergens voor nodig! Zomerhandschoenen worden deels geperforeerd zodat de handschoenen geleidelijk geventileerd kunnen worden. Om ervoor te zorgen dat er geen warmte wordt vast gehouden in de handschoenen en de lucht makkelijk doorstroomt zonder dat de lucht wordt vastgehouden bij de sluiting hebben zomer handschoenen een korte schacht. U kunt zo veilig op de motor stappen met handschoenen die goed ventileren en nog steeds uitstekende bescherming bieden in het geval van een val of tegen verbranding door de felle zon. Deze zomer motorhandschoenen zijn perfect bij temperaturen tussen de 20 en 30 graden.

All Season motorhandschoenen heren leer

Als het te warm is voor winterhandschoenen en te koud voor zomerhandschoenen zijn er ook nog all season motorhandschoenen van leer. Dit zijn handschoenen geschikt voor het tussen-seizoen. Voor de dagen wanneer het ongeveer 10 tot 20 graden is (vaak in het herfst of lente). In het tussen seizoen is het vaak lastig om de weersomstandigheden in te schatten. De all season handschoenen zijn er om de handen altijd droog en op temperatuur te houden. De handschoenen zijn bijna altijd voorzien van een waterdicht membraam met vaak ook een dunne binnenvoering. Bij all season handschoenen kunt u kiezen tussen een lange of korte schacht.

Motorhandschoenen heren textiel

De motorhandschoenen van textiel zijn er in verschillende soorten en maten. De motorhandschoenen van textiel voor heren zijn comfortabel omdat ze warm en zacht aanvoelen en zijn ook erg functioneel.

 

Textiel

Textiele motorhandschoenen voor heren zijn het meest functioneel voor tourrijders en woon-werk verkeer. De handschoenen zijn kwalitatief erg sterk. Dit is erg belangrijk omdat tourrijders veel kilometers maken. Bij het maken van lange afstanden moeten de handschoenen wel tegen een stootje kunnen. De handschoenen zijn niet alleen maar van textiel maar ook van leer om te zorgen voor optimale bescherming. De heren handschoenen van textiel zijn waterdicht, winddicht, waterafstotend en/of ademend te maken door een membraan in de handschoen te verwerken. In de winter en all season handschoenen wordt dit veel toegepast.

Eigenschappen motorhandschoenen heren textiel

De motorhandschoenen van textiel hebben verschillende eigenschappen. De meest voorkomende eigenschappen staan hieronder beschreven.

Bescherming

U gebruikt de handen bij heel veel activiteiten daarom is het belangrijk om uw handen goed te beschermen. Door harde protectie toe te passen op onder andere de knokkels en soms ook de pols wordt uw hand optimaal beschermd bij een val.

Membranen

Membranen zorgen ervoor dat de handschoenen waterdichte, waterafstotende, ademende of winddichte eigenschappen heeft. In de meeste all season en winterhandschoenen zijn zulke membranen verwerkt.

Aanpasbaar

De schacht van de handschoenen breder of smaller maken geeft u de mogelijkheid om de motorhandschoenen van textiel voor heren gemakkelijk aan te trekken en goed aan te kunnen sluiten op de jas. Hier is de klittenbandsluiting een gemakkelijke en ideale manier voor.

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken