Laden...
Filteren
IXS Motorhandschoenen

IXS Motorhandschoenen

Motorhandschoenen IXS – Bescherming Voor De Hele Hand

Ben je op zoek naar een motorhandschoen die jouw een veilig gevoel geeft voor op de weg? Dan zijn motorhandschoenen IXS ideaal voor jou. IXS staat bekend als een motorhandschoenen bedrijf dat zich inzet voor kwaliteit en de ultieme pasvorm.

Waarom zijn IXS Motorhandschoenen zo belangrijk?

Als je als kleine jongen of meid terug denkt aan het eindeloos fietsen naar school, de sportvelden of werk dan kan je je vast nog herinneren dat je een keer onderuit bent gegaan. Gaten in je broek en een aantal schaafwonden op je knieën, ellebogen maar ook handen.

Stel je voor; Hoe erg zouden deze wonden zijn bij een val met de motor als je vijf keer de snelheid hebt van een fietser?

Je kan bij een val met de motor ernstig letsel overhouden. Daarom is het erg belangrijk dat je motorhandschoenen maar ook andere motorkleding draagt tijdens het motorrijden, zelfs als het is voor alleen blokje om.

Weet je nog hoe het was om door die ellendige kou, regen of sneeuw te fietsen zonder handschoenen? Dit was alleen nog maar bij een snelheid van ongeveer 20 km/h. Stel je het nu eens voor bij een snelheid van meer dan 80 km/h.

Motorhandschoenen dienen ook als bescherming tegen het weer. Hierdoor wordt het motorrijden een stuk aangenamer en aangenamer zorgt ervoor dat je beter kan remmen en schakelen.

Maar motorhandschoenen zorgen ook voor betere concentratie op de weg. Als er een kiezeltje omhoog tegen je handen vliegt of een insect dan zal je niet schrikken van de klap.

Waarom zijn IXS Motorhandschoenen de beste keuze?

IXS is een Zwitsers merk dat als sinds 1979 actief is. Ze hebben aangegeven hoe het mogelijk is om veiligheid te combineren met mode. Sinds hun oprichting is IXS al een toonaangevend merk en wereldwijd bekend bij motorrijders.

Motorhandschoenen IXS zijn verkrijgbaar in verschillende soorten stoffen namelijk: Leder en textiel. Hier worden membranen als Sympatex en GORE-TEX in verwerkt. Een membraan zorgt ervoor dat de handschoen winddicht, waterdicht en ademend is.

IXS heeft een breed aanbod motorhandschoenen in alle soorten en maten. De collectie bestaat niet alleen uit standaard maten maar ook in korte- en lengtematen.

Ook weet IXS iedere motorrijder te bereiken, die met de dunnere portemonnee en die met de dikkere portemonnee. Je kan zeker zijn van een eerlijke prijs/kwaliteit verhouding.

IXS Motorhandschoenen: De bescherming

De bescherming van motorhandschoenen is niet alleen te danken aan de stof die gebruikt wordt. Er zijn ook een aantal delen in de handschoen van IXS verwerkt die zorgen voor een ultieme bescherming.

Door die extra protectie delen en eigenschappen in de handschoen van IXS weet je zeker dat je bij een eventuele val zo goed mogelijk beschermd bent, niet koud krijgt, en geen last hebt van vliegende insecten.

In de motorhandschoenen zijn op je vingers, de bovenkant van je hand (waaronder ook je knokkels) en op je polsen harde stukken bescherming gemaakt. Deze harde stukken zijn meestal gemaakt van kevlar en carbon.

In sommige motorhandschoenen is het mogelijk om de beschermingsdelen eruit te halen.