Laden...
Filteren
Segura Motorhandschoenen

Segura Motorhandschoenen

15 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorhandschoenen zijn belangrijker dan je denkt. Om deze reden tref je bij Goedhart motoren een uitgebreid en compleet assortiment aan motorhandschoenen. Niet alleen dames motorhandschoenen maar ook heren motorhandschoenen. In verschillende soorten en maten. Tevens kleuren, materialen en maten. Bij Goedhart motoren tref je een met zorg samengesteld assortiment. Zoals je van ons gewend bent.

Zoals gezegd, een motorhandschoen is belangrijker dan je denkt. Natuurlijk is je motorhelm het allerbelangrijkste. Het feit dat een helm verplicht is, en een motorhandschoen (helaas) niet onderstreept dat. Dat betekent niet dat je zonder motorhandschoenen kunt gaan rondrijden. Zo wel, stop daar alsjeblieft mee. We hebben immers al motorhandschoenen voor een klein bedrag van 28 euro. Dat is aanzienlijk voordeliger dan je eigen risico. Reden genoeg om deze eens aan te schaffen. Vergeet namelijk niet dat je handen in veel gevallen (no pun) het eerste is wat je raakt als je neervalt. Daarbovenop hoef je ook helemaal niet hard te rijden om je handen volstrekt waardeloos te maken zo gauw je op deze neer komt zonder motor handschoenen te dragen.

Motorhandschoenen voor ieder seizoen

Er is geen excuus voor het moedwillig niet willen dragen van motorhandschoenen. Deze komen immers in vele soorten en maten. Ongeacht je voorkeuren, je gaat er iets voor vinden. Ongeacht het seizoen tevens. Op warmere dagen zijn vanzelfsprekend zomer motorhandschoenen en mid-season motorhandschoenen een goede keuze. In tijden van kou en nattigheid kies je winter motorhandschoenen. Winter handschoenen zijn vaak textielen motorhandschoenen. Daar waar in de zomer je al snel op lederen motorhandschoenen terecht komt. Het onderscheid qua handschoenen wordt gecreëerd door bijvoorbeeld gewatteerde binnenvoeringen, waterdichte binnenvoeringen, ventilatie en nog veel meer.

Alle merken motorhandschoenen

Het assortiment van Goedhart motoren is ruim en met zorg geselecteerd. In ons assortiment tref je dan ook alleen de beste merken. Allen natuurlijk met een ruime keuze aan motorhandschoenen. Ongeacht in welk kleur, maat of voor welk geslacht. Zorg ervoor dat jij veilig je rit door komt. Ook in tijden van een val. Daarbovenop steel je ook nog eens de show.

 

Bij Goedhart motoren leveren we alleen de beste spullen. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit de beste merken. Goedhart motoren heeft een bijzonder ruim aanbod aan leren motorbroeken op voorraad. Ons assortiment is nauwkeurig en met zorg samengesteld voor en door motorrijders. Indien je er niet helemaal uitkomt welk type motorhandschoen bij jou past, aarzel dan niet om contact te zoeken of langs te komen. In onze webshop geniet je van snelle levertijd. 14 dagen bedenktijd. In onze showroom geniet je van gespecialiseerd personeel wat al jouw vragen kan beantwoorden.