Laden...
Filteren
Verwarmde Motorhandschoenen

Verwarmde Motorhandschoenen

8 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Verwarmde motorhandschoenen

Voor iedereen die door extreem koude weersomstandigheden toch met comfortabel warme handen willen rijden of simpelweg een hekel heeft aan kou zijn er verwarmde motorhandschoenen. Dankzij een netwerk van elektrisch verwarmde draden in de motorhandschoen blijft de gehele hand constant van warmte voorzien. Daarnaast is deze luxe eigenschap gemakkelijk te bedienen en is het meestal mogelijk de temperatuur in hoogte te verstellen.

Sommige verwarmde motorhandschoenen zijn voorzien van een ademend, waterdicht en/of winddicht membraan. Zo'n membraan werkt doordat miljoenen poriën waterdampmoleculen uit de motorhandschoen voeren zonder dat regendruppels binnen worden gelaten. Hierdoor rijd je niet alleen warm, maar ook nog eens heerlijk droog door elke weersomstandigheid.

Seizoenen van verwarmde motorhandschoenen

Verwarmde motorhandschoenen zijn verkrijgbaar voor de winter en het mid-season. Verwarmde mid-season motorhandschoenen zijn bedoeld voor iets warmere weersomstandigheden dan verwarmde winter motorhandschoenen maar je bent desondanks voorbereid op de kou.