Laden...
Filteren
Waterdichte Motorhandschoenen

Waterdichte Motorhandschoenen

Producten 1-24 van 127

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Waterdichte motorhandschoenen

Je handen zijn een van de belangrijkste lichaamsdelen om te beschermen tijdens het motorrijden. Daarnaast is het fijn om je handen naast een val- of glijpartij ook te beschermen tegen elementen zoals regen. Hierbij komt een waterdichte motorhandschoen goed van pas.

Waterdichte motorhandschoenen zijn meestal waterdicht gemaakt door middel van een speciaal membraan dat verwerkt is in de motorhandschoen. Dit membraan bestaat uit miljoenen poriën per vierkante centimeter die desondanks honderden keren groter zijn dan waterdampmoleculen. Deze poriën zorgen ervoor dat zweet gemakkelijk wordt afgevoerd zonder dat het regenwater door laat dringen. Dankzij deze werking voorkom je een klam gevoel terwijl je comfortabel droog blijft rijden.

Het hele jaar waterdicht

Hoewel waterdichtheid vaak van toepassing is in de winter en het mid-season, is het ook fijn om in een plotselinge regenbui tijdens de zomer verzekerd te zijn van droge handen. Daarom is het essentieel om een keuze te hebben aan waterdichte motorhandschoenen gedurende verschillende seizoenen:

Waterdichte heren motorhandschoenen

Naast droog blijven is het vinden van de juiste uitstraling belangrijk. Hiervoor is een uitgebreid aanbod aan waterdichte heren motorhandschoenen beschikbaar. Heren motorhandschoenen zijn ontworpen om een perfecte pasvorm te bieden aan een mannenhand.

Waterdichte dames motorhandschoenen

De waterdichte dames motorhandschoenen hebben een uiterlijk die speciaal voor vrouwen is ontworpen. Daarnaast is het design van een dames motorhandschoen ontworpen rondom een vrouwenhand waardoor de pasvorm perfect is. 

Waterdichte motorhandschoen merken

Merken hebben ook een grote invloed op uiterlijk, pasvorm en andere eigenschappen van een motorhandschoen. Hieronder is een lijst te vinden van de meest populaire merken met waterdichte motorhandschoenen in hun assortiment.