Goedhart Motoren is geopend op afspraak Plan hier je winkelbezoek
Filteren

Winter Motorhandschoenen

Filter producten voor je motor

Producten 1-24 van 129

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -25%
  Richa Warm Grip GTX
  Richa Warm Grip GTX
  v.a. € 96,75 Normale prijs € 129,00
 2. -22%
  Macna Arctiq Outdry
  Macna Arctiq Outdry
  v.a. € 125,00 Normale prijs € 159,95
 3. Ducati Strada C4
  Ducati Strada C4
  v.a. € 197,36
 4. Rukka Thermo G+
  Rukka Thermo G+
  v.a. € 159,90
 5. Rukka Bexhill
  Rukka Bexhill
  v.a. € 129,90
 6. Bering Lady Eksel
  Bering Lady Eksel
  v.a. € 89,90
 7. Bering Eksel
  Bering Eksel
  v.a. € 89,90
 8. Macna Unite RTX
  Macna Unite RTX
  v.a. € 119,95
 9. Macna Progress RTX DL
  Macna Progress RTX DL
  v.a. € 199,95
 10. Bering Lisboa
  Bering Lisboa
  v.a. € 79,90
 11. Bering Timon GTX
  Bering Timon GTX
  v.a. € 139,90
 12. Bering Koban GTX
  Bering Koban GTX
  v.a. € 109,90
 13. Bering Diskor
  Bering Diskor
  v.a. € 279,90
 14. Bering Hercule GTX
  Bering Hercule GTX
  v.a. € 99,90
 15. Segura Butch
  Segura Butch
  v.a. € 79,90

Producten 1-24 van 129

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Motorhandschoenen winter

Optimaal genieten van het motorrijden, zelfs bij lage temperaturen doet u met motorhandschoenen winter. Een echte must have voor als u, ook in de winter, dagelijks gebruik maakt van de motor!

Net als All Season motorhandschoenen zijn de speciale winter motorhandschoenen voorzien van een voering. Deze voering is bij de motorhandschoenen winter een stuk dikker dan in de All Season motorhandschoen. Hierdoor beschermt de winter motorhandschoen uw handen zelfs bij de laagste temperaturen. Hierbij is het wel belangrijk dat de handschoen niet te strak zit. De extra ruimte om de vingers zorgt er namelijk voor dat de warmte langer vastgehouden word.

Aangezien het in Nederland tijdens de winter vaak regent en hard waait zijn motorhandschoenen winter voorzien van speciale membranen die de handschoen waterdicht, waterafstotend en winddicht maken. U bent dus optimaal beschermd tegen de elementen!

Bescherming

Naast bescherming tegen de elementen is het belangrijk dat de handschoen goede bescherming biedt bij een eventuele valpartij. Op twee manieren wordt gezorgd dat de hand optimaal beschermd word. Zo wordt er gebruik gemaakt van harde protectie op de knokkels en de polsen en daarnaast wordt er met zachte protectie bescherming geboden aan de handpalmen en vingers.

Motorhandschoenen winter zijn worden gemaakt van leer of textiel of een combinatie van deze materialen.

Leren motorhandschoenen winter hebben als grote voordeel dat het materiaal erg slijtvast is en zo meer dan voldoende bescherming bied bij een eventuele valpartij. Een leren handschoen zal echter wel stug aanvoelen in het begin omdat de handschoen naar de hand moet gaan staan. Motorhandschoenen winter van textiel hebben dit niet. Door het soepele textiel zijn deze handschoenen vanaf het eerste moment erg comfortabel en perfect voor dagelijks gebruik. Vaak wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van de twee materialen waarbij het soepele en het comfort van het textiel gecombineerd wordt met de slijtvastigheid van het leer als bescherming voor de handpalm en de vingers.

Bent u op zoek naar het perfecte paar motorhandschoenen winter die de vingers heerlijk warm houden tijdens de koudste dagen? Onze collega’s adviseren u graag op uw zoektocht naar de perfecte motorhandschoen winter!

You have 1 product in the equation Alles wissen Vergelijken