Laden...

Motorhoodies

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Motorhoodies voor bescherming met Casual uitstraling

Steeds meer mensen kiezen voor een casual motoroutfit de laatste jaren. Zeker in het hoogseizoen, wanneer bescherming tegen kou en regen minder belangrijk is, zijn outfits bestaande uit een motorjeans, handschoenen, en casual motorschoenen en casual motorjassen steeds meer zichtbaar in de motorscene. Ondanks de casual look bieden deze nieuwe kledingsoorten de bescherming die je verwacht van motorkleding, dankzij de toepassing van soepele en discrete protectoren naast zeer sterke textielsoorten en het gebruik van kevlar. De laatste toevoeging op het gebied van dergelijke casual motorkleding zijn motorhoodies

Deze motorhoodies zijn ontworpen om het opstappen op de motor gemakkelijker te maken en ook na je rit direct in het dagelijks leven mee te kunnen. Zo sla je geen vreemd figuur meer als je aan komt rijden bij het terras en je in je motorpak naast je casual geklede vrienden zit. Ook stap je zo vanaf je motor bij je werk binnen zonder om te hoeven kleden en vraagt een kort ritje tussendoor minder voorbereiding. Bij Goedhart hebben we een ruime keuze aan zowel heren motorhoodies als dames motorhoodies.

Grote collectie motorhoodies

Dat motorhoodies geen ééndagsvlieg zullen zijn is duidelijk te zien aan het grote aantal merken dat deze al produceert. Bij Goedhart bieden we je dan ook de volgende grote selectie van de beste merken op het gebied van motorhoodies.

Brede toepasbaarheid Motorhoodies

Ook al zijn de meeste motorhoodies ontworpen voor het zomerse seizoen, ook wel bekend als doorwaai motorhoodies, komen er langzaam steeds meer winddichte motorhoodies en waterdichte motorhoodies op de markt. Ook in de frissere en nattere periode kan je dan ook stijl vol op pad. Sommige merken voorzien tegenwoordig zelfs al in motorhoodies met thermovoring waardoor het zelfs in de winter mogelijk blijft om stijlvol en comfortabel op pad te gaan.