Laden...
Filteren
Waterdichte Motorjassen

Waterdichte Motorjassen

Producten 1-24 van 167

Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Waterdichte Motorjassen

Of je nu een plezierrijder bent of je motor voor woon- werkverkeer gebruikt, een regenbui is iets waar nagenoeg iedere rijder een keer mee in aanraking komt. Tijdens een bui is rijcomfort al snel het eerste slachtoffer wanneer je motoroutfit niet waterdicht is, wat zelf als het droog weer wordt nog een negatieve impact kan blijven hebben op je rijervaring. Waterdichte motorkleding is dan ook een must voor diegene die regen niet in de weg wilt laten staan van die vrije rijervaring waar het bij motorrijden allemaal om draait.

Waterdicht voor elk seizoen

Ook al is waterdichtheid voor winter en mid-season motorkleding relevanter dan voor zomer motorkleding, bestaat er een zeer ruime keuze uit waterdicht motorkleding voor ieder seizoen.

Heren Motorjas Waterdicht

Ook specifiek voor heren biedt Goedhart Motoren een uitgebreide selectie aan waterdichte motorjassen. Denk bijvoorbeeld de Segura Natcho, Bering Drift, of Alpinestars T-SP S Waterproof.

Dames Motorjas Waterdicht

Voor de dames heeft Goedhart ook ruime keuze als het aankomt op motorjassen die je droog door een regenbui krijgen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit de Alpinstars Stella T-Jaws V3 Waterproof, de Segura Lady Natcho of de Modeka Janika.