Laden...
Filteren
Motorlaarzen en schoenen Bering

Motorlaarzen en schoenen Bering

Motorlaarzen en Motorschoenen Bering – Comfortabel en Stevig

Bering is wereldwijd bekend om hun stijlvolle en veilige motorkleding. Wat zeker ook weer blijkt met hun breed assortiment aan motorlaarzen en motorschoenen. Motorlaarzen zijn erg belangrijk tijdens het motorrijden omdat je moet schakelen en remmen met je voeten. Motorlaarzen en motorschoenen van Bering zijn voor elk seizoen beschikbaar.

Waarom zijn motorlaarzen belangrijk?

Motorlaarzen zijn tijden het motorrijden van essentieel belang. Ze beschermen namelijk je enkel, hiel en neus en zijn in de meeste gevallen waterdicht. Daarnaast zorgen ze ervoor dat er minder slijtage plaatsvindt tijdens het schakelen. Bij Goedhart bieden wij jou de juiste motorlaarzen en motorschoenen van Bering aan.

Bering biedt zowel motorlaarzen als motorschoenen aan. Het verschil is dat motorlaarzen zijn qua pasvorm iets stugger dan motorschoenen maar bieden wel volledige bescherming. Rijd je in elke weersomstandigheden? Dan zijn waterdichte motorlaarzen zeker een aanrader want je wil niet met doorweekte sokken op je werk of feestje aankomen. Al is het niet zo dat motorschoenen onvoldoende bescherming bieden want ze zijn bieden evenveel bescherming aan de enkel, hiel en neus.

Motorlaarzen en motorschoenen Bering worden gemaakt van allerlei soorten materiaal. Je moet hierbij denken aan materialen zoals leer, Cordura en Lorica. Wat zijn de verschillen tussen deze materialen?

  • Lorica is Latijn voor lichaam beschermer. Het is kunstleder van de allerhoogste kwaliteit en is waterafstotend, flexibel, zacht, duurzaam en ademend.
  • Leer is slijtvast, ademend en erg soepel en past zich het best aan op de vorm van je voet
  • Cordura is een vezel die hoogwaardig en slijtvast is. Dit vezel wordt verwerkt op de kritische plaatsen in motorlaarzen.

Verschillen tussen Bering Motorlaarzen en Schoenen

Het grootste verschil tussen motorlaarzen en motorschoenen zit het hem in het uiterlijk en de bescherming die beide bieden. 

Het eerste verschil tussen beide is dat je motorschoenen kan dragen buiten het motorrijden om. Je kan ook gaan stappen met deze schoenen omdat ze erg veel op normale schoenen lijken.

Daarnaast voelen motorschoenen meestal comfortabeler dan motorlaarzen. Dit komt omdat motorlaarzen meer beschermingsonderdelen hebben.

Ben je op zoek naar schoeisel dat je ultiem beveiligd voor tijdens het motorrijden? Kies dan voor motorlaarzen. Maar ga je vaak met de motor ergens naartoe waar je je niet kan omkleden? Kies dan voor motorschoenen.